Game Pass 159TL'den 209TL'ye zamlandı

Siz de haklısınız, ben Ultimate kullanıyorum. Ona mesela 100 TL zam gelmiş. Tabii ki büyük bir meblağ değil ama yüzde olarak bakınca gerçekten fazla. Ve bu tür servislerden çok var. 3-4 servis kullansanız aylık kafadan 1000 TL gidiyor. Hatta daha fazla da gidebilir.

Her şeye de zam geliyor dediğiniz gibi maalesef.
Hocam 100 TL, %50 zam gelmiş evet ama günümüz ekonomisinde bence büyük bir zam değil. Hepimizi üzüyor bu zam ama PS Plus'u düşündüğümüz de çok değil diyorum.
Dolara da geçebilirdi. 😁

Hocam 100 TL, %50 zam gelmiş evet ama günümüz ekonomisinde bence büyük bir zam değil. Hepimizi üzüyor bu zam ama PS Plus'u düşündüğümüz de çok değil diyorum.
Dolara da geçebilirdi. 😁
Hem @alasakarama hem de @Oslo.1 haklı aslında. Birden fazla üyelik olunca hepsine gelen zam kullanıcıyı eziyor. Tek bir aboneliğe gelse sorun yok. Mesela geçen Netflix'e de geldi. Bana kalırsa hem Game Pass hem de Netflix hala parasına değiyor fakat hepsini güncel olarak kullanan bir kişi için gelen zamlar cebinden daha fazla para çıkmasına sebep oluyor.

@Oslo.1 hocam da haklı. Savunduğu şey gelen zammın diğer ülkelere ve abonelikleri göre uygun olması. PS gibi mağazayı 80 Euro'dan hesaplamasını o da bilirdi fakat halen daha hem abonelikleri hem de oyunları uygun fiyatta tutmaya çalışıyorlar. Bunları düşününce gelen zam çok da değil aslında.

@Famronty yanlış anlaşılma olmasın haksız demeye getirmiyorum asla.
Xbox zam getirirken Netflix şu kadar olmuş, PS Plus şu kadar olmuş kullanıcılar çoklu üyeliği nasıl ödeyecek diye düşünmez. Niye düşünsün ki zaten. Türkiye'de yaşıyoruz, dolar bu seviyelerde olmasa da bu kadar zam almasak keşke. Ama elden bir şey gelmiyor.

@Famronty yanlış anlaşılma olmasın haksız demeye getirmiyorum asla.
Xbox zam getirirken Netflix şu kadar olmuş, PS Plus şu kadar olmuş kullanıcılar çoklu üyeliği nasıl ödeyecek diye düşünmez. Niye düşünsün ki zaten. Türkiye'de yaşıyoruz, dolar bu seviyelerde olmasa da bu kadar zam almasak keşke. Ama elden bir şey gelmiyor.
Yok, haklısınız zaten. Ben de bunu söyleyince linç yiyorum. Şirketler elbet ki kendi menfaatlerini düşünecek. Sadece onlar da biliyor ki ortalama bir gencin kullandığı abonelikler var. Spotify+Netflix falan. Bunların da fiyatını düşününce gelen zamlar altında insanlar eziliyor. Ben sadece abonelik zammını tekil olarak baz almazsak uygun olmadığını söylemeye çalışıyordum. Sadece Game Pass olarak düşünürsek zaten gelen zam çok da değil.

Hâla yıllık, 3 yıllık gibi şeyler yapabiliyor muyuz eski yöntemlerle? XBOX olduğu için her türlü kâra geçerim alınıyorsa.
Ben 3 yıllık almayı kısıtladı diye biliyordum fakat bir tweet'e denk geldim ve PC Game Pass için alım kısıtlanmış. Ultimate aboneliğinin alınabildiğini iddia ediyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2026 Haziran'a kadar istedikleri zammı yapabilirler. GTA6 yı da Series X ile oynadıktan sonra satarım cihazı olur biter. Zaten GTA ile yeni bir hype yakalar Series X ve PS5.

Ultimate'e gelen zam kesinlikle az değil ama çok da diyemem hala yarı fiyatına aldığımız için. PS tarafı yakın zamanda birçok oyuna zam yaptı aboneliklere de yapar muhtemelen, almak isteyen varsa çok gecikmesin bence onlarda şu an yarı fiyatında tutuyor. Orada genel bir zam değil de bize özel bir zam gelebilir. Game Pass'te hem CoD hem de birçok yeni oyun geleceği için genel bir zamma gittiler muhtemelen. Bu arada ucuza almak isteyenler için İtemsatış gibi yerlerde 125 TL'ye 3 aylık Game Pass satılıyor hesap değil de kod şeklinde. Ne kadar güvenilir bilemem satıcıya bağlı bir olay muhtemelen daha önce alışveriş yapmadım ama kod olarak denenebilir gibi.

Fiyatlar böyle olacak ne düşünüyorsunuz?

1720636357090.png

Dosya Ekleri

• 1720636347739.png
    1720636347739.png
    97,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı