- Makaleler
- 65
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Nasıl 140 TL'lik fark var? Attığınız resimlerde Avrupa ülkelerinde olan 1 veya 3 aylık deneme ücretleri. Bunun neden ülkemizde olmadığını soruyorsanız kötüye kullanımdan dolayı.arkadaşlar konuyu hortlatmak olacak ama bunun olayı nedir? aradaki 140 tllik farkı biri bana açıklasın.
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Nasıl 140 TL'lik fark var? Attığınız resimlerde Avrupa ülkelerinde olan 1 veya 3 aylık deneme ücretleri. Bunun neden ülkemizde olmadığını soruyorsanız kötüye kullanımdan dolayı.
Fiyatı ucuzdu. Bazı arkadaşlar "kötüye kullanımla" yabancı kişilere sattılar. Ayrıca çoklu hesap kullanımı ile kullanıldı. Xbox buna neden izin versin? 5 TL'ye 1 aylık bedava kullanımının geri gelmesini bekliyorsanız çok beklersiniz.Kötü kullanımın başında fiyatının çok fazla olması olmasın sakın dostum?
Fiyatı ucuzdu. Bazı arkadaşlar "kötüye kullanımla" yabancı kişilere sattılar. Ayrıca çoklu hesap kullanımı ile kullanıldı. Xbox buna neden izin versin? 5 TL'ye 1 aylık bedava kullanımının geri gelmesini bekliyorsanız çok beklersiniz.
Hocam ama 70 TL olsa diyelim 2 dolar mı ediyor, tam bilmiyorum. Adamlar bundan bir şey kazanmaz ki. Şu an ABD'de normal fiyatı 20 dolar Ultimate.Ben 5TL olması gerektiğini savunmuyorum eski fiyatı iyiydi mesela ayda 70-120 TL olabilir Ultimate. Şu anki fiyatı gerçekten çok fazla.
Hocam ama 70 TL olsa diyelim 2 dolar mı ediyor, tam bilmiyorum. Adamlar bundan bir şey kazanmaz ki. Şu an ABD'de normal fiyatı 20 dolar Ultimate.
Hocam bilmiyorum da bana 300 lira pahalı gelmiyor artık. Tamam, alıştığımız eski fiyatlara göre öyle ama bir damacana suya 2 günde bir 90 lira veriyorum ben. İnternet faturası ayda 500 TL. Her şeyin fiyatı arttı bizde, bir bunun değil. Şu anki ekonomiye göre normal.Ondan dolayı bize göre pahalı adamlada göre hiçbir şey. Eskiden 1 yıllık ucuza Game Pass alma methodu yapmıştım 1 yıl bitti şimdi başka yöntemler ile ucuza Game Pass oynuyorum umurumda değil. Bu fiyatlar benim sorunum değil.
Hocam bilmiyorum da bana 300 lira pahalı gelmiyor artık. Tamam, alıştığımız eski fiyatlara göre öyle ama bir damacana suya 2 günde bir 90 lira veriyorum ben. İnternet faturası ayda 500 TL. Her şeyin fiyatı arttı bizde, bir bunun değil. Şu anki ekonomiye göre normal.
Yani Game Pass'ı bu fiyatlar benim sorunum değil diyerek farklı yolla yapabilirsiniz ama diğer şeyleri öyle yapamıyorsunuz maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.