Game Pass 159TL'den 209TL'ye zamlandı

@Famronty şuan verdiğiniz parayla oyun bile oynayamıyorsunuz. yurt dışında 10 euroya 30 kartlarla oynuyorsunuz. burada size veriyor 20 ekran kartı verdiğiniz paraya su alsanız daha iyi olur. Bariz hizmete para veriyorsun adam size hizmet vermiyor. Aynı ücrete yabancı hesapla rahat bir şekilde daha ucuz ücrete daha iyi bir hizmet alıyorsun. Benim derdim bu adamlar kötüye kullanım adı altında neden sana faiş fiyatla satış sunuyor? tabi ki almak zorunda değilsiniz ama biz ..muyuz bize neden böyle. Kötüye kullanım her türlü olur. bir toplumu komple madur bırakmak yerine çözüm üretmek zor mu? Bunlara ek niye haksızlığın yanında savunmaya çalışıyorsun.

@Famronty şuan verdiğiniz parayla oyun bile oynayamıyorsunuz. yurt dışında 10 euroya 30 kartlarla oynuyorsunuz. burada size veriyor 20 ekran kartı verdiğiniz paraya su alsanız daha iyi olur. Bariz hizmete para veriyorsun adam size hizmet vermiyor. Aynı ücrete yabancı hesapla rahat bir şekilde daha ucuz ücrete daha iyi bir hizmet alıyorsun. Benim derdim bu adamlar kötüye kullanım adı altında neden sana faiş fiyatla satış sunuyor? tabi ki almak zorunda değilsiniz ama biz ..muyuz bize neden böyle. Kötüye kullanım her türlü olur. bir toplumu komple madur bırakmak yerine çözüm üretmek zor mu? Bunlara ek niye haksızlığın yanında savunmaya çalışıyorsun.
Anlatmak istediğinizi anlamadım. Siz Game Pass'i GeForce Now ile karıştırıyor olabilir misiniz? Çünkü Game Pass bir bulut sistemi değil. Var fakat şuan Türkiye'de hizmet vermiyor. Dış ülkede hangi oyun varsa (yasaklı değilse tabii) Türkiye'de de o oyunlar var. Kütüphanede eksik veya fazla oyun olmuyor yani.

Anlatmak istediğinizi anlamadım. Siz Game Pass'i GeForce Now ile karıştırıyor olabilir misiniz? Çünkü Game Pass bir bulut sistemi değil. Var fakat şuan Türkiye'de hizmet vermiyor. Dış ülkede hangi oyun varsa (yasaklı değilse tabii) Türkiye'de de o oyunlar var. Kütüphanede eksik veya fazla oyun olmuyor yani.
Konunun başlığına bakmadan girince "Herhalde yine birileri, birilerini 2 yıl önce yaptığı bir yorum yüzünden yargılama saçmalığını uyguluyor." dedim de konu başlığına baktıktan sonra konu başlığına baktıktan sonra bir gülme geldi. O forum üyesi açıkça GeforceNOW ile Game Pass'i karıştırıyor.

Konunun başlığına bakmadan girince "herhalde yine birileri, birilerini 2 yıl önce yaptığı bir yorum yüzünden yargılama saçmalığını uyguluyor." dedim de konu başlığına baktıktan sonra konu başlığına baktıktan sonra bir gülme geldi. O forum üyesi açıkça GeForce NOW ile Game Pass'i karıştırıyor.

Karıştırsın bir şey olmaz. Game Pass'dede xCloud var.

Tamam da bu servis Türkiye'de aktif bile değil. Onu ne yapacağız peki?

Yani kullanıcı tamamen bambaşka bir şeyi eleştirirken Game Pass'i öyle sanmış.

Türkiye'de gameplus var da neye yarıyor söyler misin bana?

Peki xCloud Türkiye'de var mı?

Olsun olmasın ben gayet mükemmel performans alıyorum. Gameplusdan kat ve kat iyidir.

Olsun olmasın ben gayet mükemmel performans alıyorum. Gameplusdan kat ve kat iyidir.
Hocam nerede yaşıyorsunuz? GeForce nowda ahım şahım değil zaten övülecek bir tarafıda yok.

Türkiye'de internet ortalaması 45Mbps xclouda girmek için VPN açsanız internetiniz yavaşlacak drop yiceksiniz. Zaten xclouda sadece Xbox oyunları oynanıyor.

Hocam bana niye bu soruyu sorduğunuzu anlamadım ama bir cevap vereyim. Gameplus kullanmıyorum çünkü iyi değil ve kullanan kişiler de eski kartlar vesaire verdiğini söylüyor ve zaten bilgisayarım da iyi. xCloud ise şu an aktif değil Türkiye'de. Yani bunlar ayrı şeyler.

Kullanıcı ikisini karıştırmıştı, ondan yazdık. Ama gerçekten bana bunu niye sorduğunuzu anlamadım. xCloud'u kötülediğimi falan mı sandınız?

Hocam nerede yaşıyorsunuz? GeForce nowda ahım şahım değil zaten övülecek bir tarafıda yok.

Türkiye'de internet ortalaması 45Mbps xclouda girmek için VPN açsanız internetiniz yavaşlacak drop yiceksiniz. Zaten xclouda sadece Xbox oyunları oynanıyor.

İlla 45Mbps ve altı olanlarda xCloud kasıyor diye bir şey yok. 100 Mbps alan arkadaşlarım var ve aralarında kasanlar var. Önemli olan modemin, altyapın, binan, binanın interner kabloları, yaşadığın şehir her şeye göre değişir. Kendi kendine 45Mbps altı kötü performans alırsın diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı