Playstation'nın zamanında PS Plus'a yaptığı zamma kıyasla bu fiyat artışı çok yüksek değil. Zaten Amerika ve Avrupa'ya kıyasla yarı yarıya daha ucuzsa Gamepass'i alıyoruz.Şunu da belirteyim, Türk lirası kullanılan ve çoğunlukla dolarla maaş almadığımız ülkemizde bu parayı saçma bir şekilde dolara çevirip bakın 2-3 dolarcık, çok az zam yapmışlar diyecekler de vardır.
Veya %50 gibi yüksek bir zam yapılsa bile artık ne yapılırsa yapılsın alışmış insanlar da var ve bazıları şöyle diyebilir: "Para mı bu kardeşim?"
Zam kıyaslamasına ne gerek var? Veya bizi başka ülkelerle kıyaslamaya? Halimiz belli zaten. O ülkelerdeki alım gücüne de sahip değiliz.Playstation'nın zamanında PS Plus'a yaptığı zamma kıyasla bu fiyat artışı çok yüksek değil. Zaten Amerika ve Avrupa'ya kıyasla yarı yarıya daha ucuzsa Gamepass'i alıyoruz.
Evet, yapabilirsin.Arkadaşlar ben bunu mesela 3 aylık normal Game Pass alsam sonra 1 ay da Ultimate alsam yükseltsem 4 aylık Ultimate yapabilir miyim daha ucuza. Eskiden böyle bir yöntem vardır çünkü.
Zammı savunmuyorum ben, zam gelsin gibi bir düşünce yapım niye olsun. Yazdığım mesajda, ''çok fazla bir zam yapılmamış'' diye öznel bir yorumda bulunuyorum, bu zammı savunma anlamına gelmez. Senin düşüncen farklıysa saygı duyarım.Zam kıyaslamasına ne gerek var? Veya bizi başka ülkelerle kıyaslamaya? Halimiz belli zaten. O ülkelerdeki alım gücüne de sahip değiliz.
Ve markette mesela bir peynir 200 TL diyelim. %50 zam gelse peynire, o zaman da başka zamlarla kıyaslayacak mısınız böyle? "A peynir markasına daha çok zam gelmişti, %50 zam gelse de bu B markasını alayım." tarzında bir şey mi diyeceksiniz?
Düşünce yapınızı çözemedim doğrusu. Ultimate'e veya diğerlerine gelen %50 gibi bir zammı savunacaksınız neredeyse az diyerek.
Siz de haklısınız, ben Ultimate kullanıyorum. Ona mesela 100 TL zam gelmiş. Tabii ki çok büyük bir meblağ değil ama yüzde olarak bakınca gerçekten fazla. Ve bu tür servislerden çok var. 3-4 servis kullansanız aylık kafadan 1000 TL gidiyor. Hatta daha fazla da gidebilir.Zammı savunmuyorum ben, zam gelsin gibi bir düşünce yapım niye olsun. Yazdığım mesajda, ''çok fazla bir zam yapılmamış'' diye öznel bir yorumda bulunuyorum, bu zammı savunma anlamına gelmez. Senin düşüncen farklıysa saygı duyarım.
Yaşadığımız ülkede iyice fiyat algımızı kaybediyoruz, her türlü şeye sürekli zam gelince artık, karşılaştırma yapmak zorunda kalıyorsun, keza 50 TL'lik bir artış günümüzde çok büyük bir meblağ değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.