Game Pass 159TL'den 209TL'ye zamlandı

İlla 45Mbps ve altı olanlarda xCloud kasıyor diye bir şey yok. 100 Mbps alan arkadaşlarım var ve aralarında kasanlar var. Önemli olan modemin, altyapın, binan, binanın interner kabloları, yaşadığın şehir her şeye göre değişir. Kendi kendine 45Mbps altı kötü performans alırsın diye bir şey yok.
Nerede yaşadığınız sorusunu cevaplamamışsınız.

VPN konusunada değinmemişsiniz.

Şimdi binanın altyapısı iyi olduğu zaman GeForce nowda iyi olmuyor mu bu xCloud bina alt yapısı falan mı yaptırıyor benim haberim yok.

Evet yaşadığım şehre göre değişir "bu hizmet Türkiye'de yok" frankfurta yaşıyorsam sorunsuz şekilde oynarım.

45Mbps internet ve VPN'le nasıl bir performans bekliyorsunuz? GeForce nowda 1080p 60FPS oynamanız için 35-40Mbps'lik bir internet gerekiyor ki arasırada drop giriyor Türkiye'de sunucusu olmasına rağmen verdiği vaatleri yerine getiremiyor.

Türkiye'de yaşayan biri bedava bir VPN'le en yakın sunucu olan Almanya'ya bağlanacak ondan sonra XCloud'un serverlerine bağlanacak drop girmeyecek gecikme olmayacak ve bunu 45Mbps internetle yapacak.

Nerede yaşadığınız sorusunu cevaplamamışsınız.

VPN konusunada değinmemişsiniz.

Şimdi binanın altyapısı iyi olduğu zaman GeForce nowda iyi olmuyor mu bu xCloud bina alt yapısı falan mı yaptırıyor benim haberim yok.

Evet yaşadığım şehre göre değişir "bu hizmet Türkiye'de yok" frankfurta yaşıyorsam sorunsuz şekilde oynarım.

45Mbps internet ve VPN'le nasıl bir performans bekliyorsunuz? GeForce nowda 1080p 60FPS oynamanız için 35-40Mbps'lik bir internet gerekiyor ki arasırada drop giriyor Türkiye'de sunucusu olmasına rağmen verdiği vaatleri yerine getiremiyor.

Türkiye'de yaşayan biri bedava bir VPN'le en yakın sunucu olan Almanya'ya bağlanacak ondan sonra XCloud'un serverlerine bağlanacak drop girmeyecek gecikme olmayacak ve bunu 45Mbps internetle yapacak.

Abicim VPN girmiyorsun zaten hep bu hizmeti denediğinden emin misin? Girince VPN kapatıyorsun. Hem sana ne benim yaşadığım şehirden Türkiye'de herhangi bir şehirde yaşıyorum işte. Hizmetden hizmete ve internetten internete değişir. Her internet her Cloud da iyi verecek diye bir şey yok.

@Famronty hocam kusura bakmayın sekmeler karışınca yanlış konuyu düşünüp yazdım.😅

1725272414458.png

Diğer konuyu buraya taşıyıp harladım millette sağ olsun katılım sağladı 😂 Game Pass konusuna gelirsek dışarıda sağladıkları avantajı kötüye kullanımdan dolayı değişme gibi bir lüks yok. Sadece senin dediğin gibi burada alınıp dışarıda satılan hesapları banlayabilirler.

Son düzenleme:
@Famronty hocam kusura bakmayın sekmeler karışınca yanlış konuyu düşünüp yazdım.😅

Eki Görüntüle 2300354

Diğer konuyu buraya taşıyıp harladım millette sağ olsun katılım sağladı 😂 Game Pass konusuna gelirsek dışarıda sağladıkları avantajı kötüye kullanımdan dolayı değişme gibi bir lüks yok. Sadece senin dediğin gibi burada alınıp dışarıda satılan hesapları banlayabilirler.
Siz galiba sözleşmeleri okumuyorsunuz. Kaydolurken size sayfa sayfa sözleşme gösteriyorlar "next, next, next" deyip geçiyorsunuz herhalde :D İstediklerini yapmakta özgürler. Hiçbir şekilde de karışamazsınız, kendi ürünleri. Ve istedikleri zaman da değiştirme hakkına sahipler.

Öyle olmadığını düşünüyorsanız da ısrarla, dava açabilirsiniz.

Siz galiba sözleşmeleri okumuyorsunuz. Kaydolurken size sayfa sayfa sözleşme gösteriyorlar "Next, Next, Next" deyip geçiyorsunuz herhalde :D istediklerini yapmakta özgürler. Hiçbir şekilde de karışamazsınız, kendi ürünleri. Ve istedikleri zaman da değiştirme hakkına sahipler.

Öyle olmadığını düşünüyorsanız da ısrarla, dava açabilirsiniz.

TR'de hak aramak fenerle karanlıkta iğne aramaktan zor niye hukuka baş vuralım küçük bir şeyde Next Next olayı değil bu olay başka tüketiciyim ben, memnun etmek zorunda beni. Niye para verelim o zaman aynı hizmete fazla para adam tekeline almış götürüyor bizden diğer gelişmiş ülkelerde bunu yapsalar adamı koymazlar içeri. Bu arada ne sözleşme yaparsa yapsın türk kanunu geçerli burada isterse 30 yıl kölelik imzalatsın geçersiz burda.

TR'de hak aramak fenerle karanlıkta iğne aramaktan zor niye hukuka baş vuralım küçük bir şeyde Next Next olayı değil bu olay başka tüketiciyim ben, memnun etmek zorunda beni. Niye para verelim o zaman aynı hizmete fazla para adam tekeline almış götürüyor bizden diğer gelişmiş ülkelerde bunu yapsalar adamı koymazlar içeri. Bu arada ne sözleşme yaparsa yapsın türk kanunu geçerli burada isterse 30 yıl kölelik imzalatsın geçersiz burda.
Hocam neyden bahsediyorsunuz? Şu an tamamen saçmalıyorsunuz. Bu sadece Xbox'ta böyle değil. Her şirkette, yerde böyle. Okumadığınız o sözleşmelerde bunlar yazıyor. Yani yaşınız mı küçük anlamıyorum. Türk kanunu geçerli falan diyorsunuz, tamamen manasız. Konuyla da alakası yok.

Şirketlerin böyle hakları var ve siz de, tekrarlıyorum, okumadığınız o sözleşmelere baksaydınız görürdünüz bunları.

Hatta en basitinden bir örnek vereyim. Burger King menü kampanyalarında bile değişiklik hakkı saklıdır vesaire yazar ufak bir yazıyla. İstedikleri zaman kampanyayı değiştirebilirler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı