Xbox Game Pass 5,90 TL'ye ne kadar alınabilir?

Bu bir deneme sürümü. Microsoft hesabında ilk defa Game Pass kullanacak ve daha önceden deneme sürümü kullanmamış olanlar için geçerlidir. Kısaca ilk defa Game Pass kullanacak kişiler için. Fakat sürekli yeni Microsoft hesabı açıp bu fiyata, bu deneme sürümünü alabilirsiniz. 1 ay kullanırsınız ve sonra tekrar yeni hesap açıp, bir daha alırsınız.

Bu bir deneme sürümü. Microsoft hesabında ilk defa Game Pass kullanacak ve daha önceden deneme sürümü kullanmamış olanlar için geçerlidir. Kısaca ilk defa Game Pass kullanacak kişiler için. Fakat sürekli yeni Microsoft hesabı açıp bu fiyata, bu deneme sürümünü alabilirsiniz. 1 ay kullanırsınız ve sonra tekrar yeni hesap açıp, bir daha alırsınız.
Daha önce deneme sürümü kullandım, aboneliğim de vardı ama şimdi 5,90 TL'ye aldım.

Bu Game Pass ve PS Plus abonelik sistemleri oyunu kirala oyna gibi bir şey bir zaman sonra oyunu senden geri alıyor. Yani yeter oynadin diyor sonradan o oyunu oynamak istediğinde oynayamiyorsun satın alman gerekiyor. Bu da işin kötü yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal kart oluşturma sınırına geldi benim kart abonelik iptal etme kısmının linkini atabilir mi biri bulamadım da.

Ben 3 ay bedava kullanmıştım bu çok kötüymüş. Tabii 2 yıl geçti üstünden. Şu an 585 TL'ye 3 yıllık almıştım onu kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı