Game Pass aboneliğine zam gelir mi?

Prestige58

Femtopat
Daha fazla  
Yeni Showcase'den sonra bana bir Game Pass'e sağlam zam gelir korkusu geldi. Benim şu an aktif 1 aylık Ultimate aboneliğim var. Bunu artırabilir miyim? Şu an xboxa girerek Ultimate ala bassam sonraki aylara eklenir mi bir 10 20 aylık alayım diyorum? Yoksa illa aboneliğimin bitmesi mi lazım bu livegold 3aylık alıp sonra Ultimate alınca 4aya çıkma muhabbeti şart mı?

Yeni Showcase'den sonra bana bir Game Pass'e sağlam zam gelir korkusu geldi. Benim şu an aktif 1 aylık Ultimate aboneliğim var. Bunu artırabilir miyim? Şu an xboxa girerek Ultimate ala bassam sonraki aylara eklenir mi bir 10 20 aylık alayım diyorum? Yoksa illa aboneliğimin bitmesi mi lazım bu livegold 3aylık alıp sonra Ultimate alınca 4aya çıkma muhabbeti şart mı?

Diğer sorularınıza bir cevap veremiyorum, ancak son seçimden sonra zam gelir gibime geliyor. Belki şu anki olan aboneliğinizi iptal ettirip yeniden alabilirsiniz daha fazla olacak şekilde.

Eskiden 1 yıllık seçeneği vardı. Onu almadığıma pişmanım kaldırmışlar şimdi. Soruya dönersek zam geleceğini düşünüyorum. Her şeye zam geliyor zaten Game Pass iyi dayanıyor 30 liraya bu hizmet gerçekten güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı