Game Pass almaya değer mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, PS Plus kullanıyordum fakat zamlardan sonra Game Pass'e geçmeyi düşünüyorum. Casual bir oyuncuyum, öyle level kasmak, loot yapmak, craft vs işleri beni hiç sarmıyor. RDR2, TLOU, Uncharted vb hikayesi güzel oyunları severek oynadım. Ama souls benzeri, Assassin's Creed veya acik dünya oyunlarını sevmiyorum.

Kütüphanesi çok geniş. 1 ay boyunca kütüphanesinde olan dilediğiniz oyunu deneyebilirsiniz. Bence değer.

Merhaba arkadaşlar, PS Plus kullanıyordum fakat zamlardan sonra Game Pass'e geçmeyi düşünüyorum. Casual bir oyuncuyum, öyle level kasmak, loot yapmak, craft vs işleri beni hiç sarmıyor. RDR2, TLOU, Uncharted vb hikayesi güzel oyunları severek oynadım. Ama souls benzeri, Assassin's Creed veya acik dünya oyunlarını sevmiyorum.
Chill tarza oyunlar seviyormuşsun. Xbox'ın oyunları da zaten öyle. Çoğu zaman chill az miktarda da aksiyon içeriyor. Bununla birlikte tüm xbox oyunları erişebildiğin gibi diğer firmaların oyunlarında erişebilirsin ki o tarafta da chill oyunlar var baya. 1'den fazla veya piyasa da çok pahalı bir oyun ve oyunları oynarım diyorsan parasını bile çıkartırsın 1 ayda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı