yok hocam sadece 3 aylık düşünüyorum. 12. sınıfa geçtim şuanda da ders çalışıyorum ama arada kafa dağıtmak için giriyorum. Sınav senemde pek oyun oynayacağımı sanmıyorum. 1 yıl ara veririm oyunlara.@MeanIt Yurtdisinda 1€ deneme sürümleri oluyordu. Sanki Türkiyede de 1tl deneme sürümleri oluyordu. Halen bunlar var mi bilmiyorum. Bunun haricinda burada veya gamesatis gibi sitelerde ucuza ultimate satanlar vardi, onlara bakabilirsiniz.
Bu arada almayi düsünüyorsaniz acale edin, 6 temmuzdan itibaren fiyatlar zamlanacak. Zamlanmadan önce 1 yillik almayi düsünüyorsan buna bak.
Xbox: 345 TL'ye 13 aylık Game Pass Ultimate Almak!
Merhabalar, Xbox Game Pass'e yakın zamanda gelecek muhtemel zam öncesi 1 yıllık Game Pass almak isteyenler çok fazla var. Bunu nasıl yapacağınızı göstereceğim. Haydi başlayalım. Not: Baştan uyarıyım. Bunu yaparken anlık olarak bir Game Pass'inizin bulunmaması gerekiyor. Ben iptal edip...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.