Xbox Game Pass deneme sürümü var mı?

MeanIt

Decapat
Daha fazla  
Selam. Game Pass almayı düşünüyorum. Ama almadan önce 2 hafta/ 1 ay civarı kullanıp denemek sonra kararımı vermek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Kullanıcı arkadaşlarını davet ederse vs denilmiş ama.

Deneme kodları var yeni üyelere özel, çeşitli yerlerde bulunabiliyor. Örneğin Discord bazen Nitro üyelerine Game Pass üyeliği veriyor ve deneyebiliyorsunuz ücretsiz şekilde. Bir ara Steelseries yapmıştı aynısını, halen bu tarz bir dağıtım bulabilirseniz edinebilirsiniz. Onun dışında Microsoft kendisi deneme sürümü sağlamıyor.

Arkadaşlar herkes bir 30 liracık ver gitsin tarzında yorum yapmış. Ben de biliyorum çok büyük bir para olmadığını. Öğrenciyim ve şuan kendi paramı kendim kazanmıyorum. Bir zamandan sonra insan ailesinden 5 TL isterken bile utanıyor. Kendim çalışıp kazansam zaten buraya post açmayıp çoktan almış olurdum.

@MeanIt Yurtdisinda 1€ deneme sürümleri oluyordu. Sanki Türkiyede de 1tl deneme sürümleri oluyordu. Halen bunlar var mi bilmiyorum. Bunun haricinda burada veya gamesatis gibi sitelerde ucuza ultimate satanlar vardi, onlara bakabilirsiniz.

Bu arada almayi düsünüyorsaniz acale edin, 6 temmuzdan itibaren fiyatlar zamlanacak. Zamlanmadan önce 1 yillik almayi düsünüyorsan buna bak.

@MeanIt Yurtdisinda 1€ deneme sürümleri oluyordu. Sanki Türkiyede de 1tl deneme sürümleri oluyordu. Halen bunlar var mi bilmiyorum. Bunun haricinda burada veya gamesatis gibi sitelerde ucuza ultimate satanlar vardi, onlara bakabilirsiniz.

Bu arada almayi düsünüyorsaniz acale edin, 6 temmuzdan itibaren fiyatlar zamlanacak. Zamlanmadan önce 1 yillik almayi düsünüyorsan buna bak.

yok hocam sadece 3 aylık düşünüyorum. 12. sınıfa geçtim şuanda da ders çalışıyorum ama arada kafa dağıtmak için giriyorum. Sınav senemde pek oyun oynayacağımı sanmıyorum. 1 yıl ara veririm oyunlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı