Xbox Game Pass, Diablo 4 indirmesi başlamıyor

Yeni hesap açtım ve anında geldi, garip. Yardım için teşekkürler.

Önemli değil.

Ortak Game Pass hesabı kullanıyorsanız olmuyor arkadaşlar kendi Microsoft Store (Game Pass), kendi Xbox, kendi battle.net hesabınızın olması gerekiyor. Battle.net hesabınızı Xbox ile bağladığınız anda oyun aktif oluyor ve indirebiliyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben konsolda oynuyordum normalde. Pcye geçeyim dedim gamepass'e gelince. hesaplar vs bağlı normalde ama bir türlü indirmiyordu. Bağlantı sayfasında aynı xbox hesabını bağlayınca düzeldi. İlginç.

Benim bağlantı vs. tamam fakat şu şekil bir sorun alıyorum yaşayan, çözebilen var mı?
Silip yeniden yüklemek istedim fakat silmeme de izin vermiyor, çalışan uygulama var tarzı bir uyarı veriyor her şeyi kapatmış olmama rağmen.

Ben problemsiz şekilde bağladım ve şuan indiriyorum bakalım indikten sonra bir şey yaşayacak mıyız?

iyi akşamlar aynı sorunu bende yaşadım eğer battle net hesabınızdan xbox hesabını bağlarsanız sorun çözülüyor

aynı sorunu yaşıyoruz dostum akşama kadar bir bekleyelim bakalım son eklenenlerde bile görünmüyor ben de anlamadım herhalde yoğunluktan mıdır tam anlamıyla aktif mi edemediler onu xbox ve battlenet bilir valla

ben xbox uygulamasından (Pc) store bölümünden girip indir dedim battle hesabı ile aktifleştirip battle hesabından indirmeye başladım ama benim asıl istediğim konsolda oynamak konsolda hala indirme seçeneği bende çıkmadı acaba önce pc sonra konsol şeklinde mi vericekler bilemiyorum konsolu uyku moduna alıp işe gidicem şimdi iş yerinde bakar olmadı uzaktan indiririm bakalım.

@dahasonra4596 Oyun sanırım şimdilik sadece PC platformunda mevcut.

Konsollara 1 gün geç gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…