Xbox Game Pass, Diablo 4 indirmesi başlamıyor

Yeni hesap açtım ve anında geldi, garip. Yardım için teşekkürler.

Önemli değil.

Ortak Game Pass hesabı kullanıyorsanız olmuyor arkadaşlar kendi Microsoft Store (Game Pass), kendi Xbox, kendi battle.net hesabınızın olması gerekiyor. Battle.net hesabınızı Xbox ile bağladığınız anda oyun aktif oluyor ve indirebiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:
Helal ya sonunda oldu, Xbox PC uygulamasında Install tuşu kapalı görünüyordu (3 nokta dönüyordu) Hesabı bağlayıp Battle.net Launcher'ı açıp Diablo IV kısmına girdiğimde Install butonu açılmıştı. 1 saattir türlü şaklabanlıklar yapıyordum Xbox app'i onardım - kurdum kaldırdım battle.net launcher'ı 2 kez kurdum 1 kez repair yaptım 1 kez beta'ya geçtim hiç bi şekilde olmamıştı gecemi kurtardın resmen :D
Ben konsolda oynuyordum normalde. Pcye geçeyim dedim gamepass'e gelince. hesaplar vs bağlı normalde ama bir türlü indirmiyordu. Bağlantı sayfasında aynı xbox hesabını bağlayınca düzeldi. İlginç.
 
Benim bağlantı vs. tamam fakat şu şekil bir sorun alıyorum yaşayan, çözebilen var mı?
Silip yeniden yüklemek istedim fakat silmeme de izin vermiyor, çalışan uygulama var tarzı bir uyarı veriyor her şeyi kapatmış olmama rağmen.

1711614078205.png
 
Ben problemsiz şekilde bağladım ve şuan indiriyorum bakalım indikten sonra bir şey yaşayacak mıyız? 🤔
 
Diablo 4 Game Pass'e eklendi. Yükle dediğimde battle.net kurdu Battle net hesabımı bağladım. Battle net ve Xbox hesaplarım bağlı şu anda. Ancak yükle dediğimde yükle butonu saliselik tepkimeye giriyor ancak başka bir şey olmuyor ne yükleme başlıyor ne hata veriyor. Battle Net'de görüntüle dediğimde de Diablo'nun Battle net mağazasını açıyor ve parayla satın almaya yönlendiriyor. Bir arkadaşımda şu an benimle aynı sorunu yaşıyor.
aynı sorunu yaşıyoruz dostum akşama kadar bir bekleyelim bakalım son eklenenlerde bile görünmüyor ben de anlamadım herhalde yoğunluktan mıdır tam anlamıyla aktif mi edemediler onu xbox ve battlenet bilir valla
 
ben xbox uygulamasından (Pc) store bölümünden girip indir dedim battle hesabı ile aktifleştirip battle hesabından indirmeye başladım ama benim asıl istediğim konsolda oynamak konsolda hala indirme seçeneği bende çıkmadı acaba önce pc sonra konsol şeklinde mi vericekler bilemiyorum konsolu uyku moduna alıp işe gidicem şimdi iş yerinde bakar olmadı uzaktan indiririm bakalım.
 
@dahasonra4596 Oyun sanırım şimdilik sadece PC platformunda mevcut.
1711618345672.png
 
Ben Xbox uygulamasından (PC) Store bölümünden girip indir dedim Battle hesabı ile aktifleştirip Battle hesabından indirmeye başladım ama benim asıl istediğim konsolda oynamak konsolda hala indirme seçeneği bende çıkmadı acaba önce PC sonra konsol şeklinde mi verecekler bilemiyorum konsolu uyku moduna alıp işe gideceğim şimdi iş yerinde bakar olmadı uzaktan indiririm bakalım.

Konsollara 1 gün geç gelecek.
 

Geri
Yukarı