Game Pass for PC oyun indirirken "0x00000001" hatası

Game Pass for PC üyeliği aldım yakın zamanda. BF1 yükledim, oynadım biraz ama farklı bir oyun yüklemek istediğimde hatayla karşılaştım. YouTube üzerindeki çoğu çözümü denedim ancak işe yaramadı.

1623138379096.png

Eki Görüntüle 655551

Xbox beta uygulaması üzerinden Microsoft Flight Simulator indirmeye çalışıyorum. Ancak hazırlanıyor yazıyor ardından beklenmedik bir sorun yaşandı hatasını alıyorum.
Hata kodum: 0x00000001.

Sorunu çözdüm: İlk olarak arama cubuğuna uygulamalar ve özellikleri diyoruz.
Daha sonra Xbox uygulama yükleme veya Microsoft Store ile ilgili ne varsa sıfırlayıp onarıyoruz daha sonra indirmeyi bir daha deniyoruz ve sorun çözüldü.

Sorunu çözmüş dene bakalım.
+İlk olarak arama çubuğuna uygulamalar ve özellikleri diyoruz.
Daha sonra Xbox uygulama yükleme veya Microsoft Store ile ilgili ne varsa sıfırlayıp onarıyoruz daha sonra indirmeyi bir daha deniyoruz ve sorun çözüldü.

Sorunu çözmüş dene bakalım.
+İlk olarak arama çubuğuna uygulamalar ve özellikleri diyoruz.

Her hatanın çözümü aynı değildir.

@Roseus, Process Monitor raporu paylaşın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı