Game Pass GeForce NOW'a bugün mü geliyor?

Redfall'da olay oyunun kendisindeydi zaten bence de fanboyluk manasız zaten fanboy olmayan biri açıkça Xbox'un bu sefer açıkça üstün geldiğini görebilir. Not: Ama Elbetteki PC her halükarda ikisinden de kaliteli.

Son 3 yılda piyasaya bomba gibi düşen, TLOU 2, GoW kalitesinde bir Xbox Studios oyunu söyler misiniz?
 
Son 3 yılda piyasaya bomba gibi düşen, TLOU 2, GoW kalitesinde bir Xbox Studios oyunu söyler misiniz?
Forza Horizon 5 Gears 5 Starfield (ileride)
Dediğin 2 oyunda PS4 dahilinde de mevcut. Haliyle PS5 için bir avantaj değil. Zaten PS tarafının elinde kalan tek albenisi Kendisine özel çıkan oyunları (idi). Ama orada da işler artık tersine dönmeye başlıyor. Bunu görmek için dediğim gibi objektif bir bakış demiştim ama biraz da zeka lazım adamlar daha PS5 için doğru düzgün oyun çıkmadan Slim ve PROyu konuşmaya başladılar. Ha yine de senin gönlün de olsun ''Arkadaşlar 4K 30fps seviyesinde de olsa özel oyunları oynamadıysanız PS5 de alınabilir hemde daha pahalı ve daha güçsüz grafik gücü ile karar sizin.'' O da TLOU hatrına : )
 
Forza Horizon 5 Gears 5 Starfield (ileride)
Dediğin 2 oyunda PS4 dahilinde de mevcut. Haliyle PS5 için bir avantaj değil. Zaten PS tarafının elinde kalan tek albenisi Kendisine özel çıkan oyunları (idi). Ama orada da işler artık tersine dönmeye başlıyor. Bunu görmek için dediğim gibi objektif bir bakış demiştim ama biraz da zeka lazım adamlar daha PS5 için doğru düzgün oyun çıkmadan Slim ve Pro'yu konuşmaya başladılar. Ha yine de senin gönlün de olsun "arkadaşlar 4K 30FPS seviyesinde de olsa özel oyunları oynamadıysanız PS5 de alınabilir hem de daha pahalı ve daha güçsüz grafik gücü ile karar sizin." O da TLOU hatrına: )

Hocam aynısı Xbox için de geçerli. Şu an Xbox'ın elinde kalan tek kozu Starfield. O da olmazsa bum. Ben iki tarafa da sempati beslemiyorum hatta PS'in CEO'sundan nefret ederim ama durum böyle. Gears 5 ve FH5 bu dediğim oyunların yanına bile yaklaşamaz. Hatta yeni Gears oyunlarının senaryoları çok tırt.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı