Xbox Game Pass hesabı alınır mı?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 491
Merhaba. Hesap almak mantıklı mı? Online oynanabiliyor ancak 3. parti uygulamaların olduğu oyunlar oynanmıyor. Zaten sadece Forza Horizon 5 oynayacağım. Başka bir şey için kullanmayacağım. Muhtemelen 1 aya Steam'den satın alır, hesabı da daha kullanmam.

250 TL'ye falan 3 aylık kendi hesabına tanımlayabileceğin game Pass kodları satılıyor.

Hesabı satın aldıktan sonra oyunu indir ardından kendi Xbox hesabına giriş yap oyunu oradan oyna. Verilerin ne olur bilmiyorum fakat bence gizlilik önemli. Ben olsam satın almazdım.

Hesabı satın aldıktan sonra oyunu indir ardından kendi Xbox hesabına giriş yap oyunu oradan oyna. Verilerin ne olur bilmiyorum fakat bence gizlilik önemli. Ben olsam satın almazdım.

Microsoft hesabını Xbox hesabına bağladığınız zaman kendinize Game Pass almış gibi oluyorsunuz. Sadece sıklığı ne olur bilmiyorum Microsoft hesabından bazen atıyor ve tekrar giriş yapmak gerekiyor Microsoft Store'dan.

Ben direkt kendi hesabımdan çıkış yaptım. Arkadaşlar bu yaptığım şey güvenilir değil mi? Hata mı yaptım alarak? Ayrıca oyun indikten sonra çıkış kendi hesabıma girsem oynayabilecek miyim?

Ben direkt kendi hesabımdan çıkış yaptım. Arkadaşlar bu yaptığım şey güvenilir değil mi? Hata mı yaptım alarak? Ayrıca oyun indikten sonra çıkış kendi hesabıma girsem oynayabilecek miyim?

Hocam güvenilir yerden aldıysan sorun olmaz. sondaki mevzuyu bilmiyorum, ben kendi hesabıma bağladıktan sonra girip kendi hesabımdan hallediyorum herşeyi.

Hocam güvenilir yerden aldıysan sorun olmaz. sondaki mevzuyu bilmiyorum, ben kendi hesabıma bağladıktan sonra girip kendi hesabımdan hallediyorum herşeyi.
Tamamdır, teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı