Xbox Game Pass hesabı veya kodu almak mantıklı mı?

Daha fazla  
Merhaba herkese.
Öncellikle siz düşünmeden ben söyleyeyim: 200 TL Game Pass için hala uygun ancak bazı hesap satan sitelerde 2 aylık veya 3 aylık Game Pass kodu veya hesabı, uygun fiyata satılyor.
Normalde bu tür şeyleri pek sevmem hatta güvenmemde ancak Game Pass'den oynamak istediğim birkaç oyun var.

Daha önce böyle Game Pass kodu alan veya hesabı alan var mı, önerir misiniz?
Bazı sitelerde 3 aylık 80 TL'ye hesap satılıyor. Bunların ömrü gerçek manada da 3 ay mı yoksa 3 gün içinde de patlar mı :D?
Daha önce satın alan varsa linkte atabilirsiniz.

Hesap satın almanı tavsiye etmem, bir arkadaşım satın aldı. Sonra hesabı kendi Windows hesabına girdi oyunlar oynadı ama sonrasında OneDrive üzerinden bazı bilgilerinin çalındığını fark etti. Sanırım Xbox hesabını Windows'a girince bir şekilde OneDrive üzerinden dosyalarınıza erişebiliyorlar. Aynı sorunu başkası yaşıyormu diye baktık bir çok kişinin şikayet ettiğini gördük, ama bu olay 8-9 ay önce falandı ortalama. Bence kod alın.

Merhaba herkese.
Öncellikle siz düşünmeden ben söyleyeyim: 200 TL Game Pass için hala uygun ancak bazı hesap satan sitelerde 2 aylık veya 3 aylık Game Pass kodu veya hesabı, uygun fiyata satılyor.
Normalde bu tür şeyleri pek sevmem hatta güvenmemde ancak Game Pass'den oynamak istediğim birkaç oyun var.

Daha önce böyle Game Pass kodu alan veya hesabı alan var mı, önerir misiniz?
Bazı sitelerde 3 aylık 80 TL'ye hesap satılıyor. Bunların ömrü gerçek manada da 3 ay mı yoksa 3 gün içinde de patlar mı :D?

Kod alırsanız tamamen sizin olur ama hesap alırsanız garantisi yok. Benim de vardı Game Pass hesabım ama satıcı 2 ay sonra bana yeni şifreyi vermedi ben de öyle sap gibi kaldım :D

Merhaba herkese.
Öncellikle siz düşünmeden ben söyleyeyim: 200 TL game Pass için hala uygun ancak bazı hesap satan sitelerde 2 aylık veya 3 aylık game Pass kodu veya hesabı, uygun fiyata satılyor.

Daha önce böyle game Pass kodu alan veya hesabı alan var mı, önerir misiniz?

Ben hesap almıştım pişman oldum almanı önermiyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı