İlk kez alanlar için değil gibi. Şu süreden önce aboneliğin olmamış ise yararlanabilirsin gibi. Benim de önceden aboneliğim vardı fakat indirimden yararlanabiliyorum.
Ben de hala 5.90 görünüyor.
Önceden üyelik almıştım ondan almıyormuşum şimdi yeni hesap açıp alacağım herkese teşekkürler umarım konu bu sorunu yaşayan insanlara yardımcı olur.
Süreleri geçmiştir, hocam yeni hesapla alakası yok, daha önce 5-6 kere almıştım şu an da aldım illa hesap özeti mi atayım. Siz bilirsiniz.Eki Görüntüle 2017412
@enqss normal fiyat gösteriyor fakat alım kısmında ilk ay 5,90 diyor. 159 çekmeye çalışıyor bilmiyorum.
Hocam anlayamadım. Bana mı dediniz konu sahibine mi?Süreleri geçmiştir, hocam yeni hesapla alakası yok, daha önce 5-6 kere almıştım şu an da aldım illa hesap özeti mi atayım. Siz bilirsiniz.
İkinizede ortak cevap atmış gibi oldum hocam 2 sorununda cevabı var.Hocam anlayamadım. Bana mı dediniz konu sahibine mi?
Ben kampanyanın hala devam ettiğini attım.
Süreleri geçmiştir, hocam yeni hesapla alakası yok, daha önce 5-6 kere almıştım şu an da aldım illa hesap özeti mi atayım. Siz bilirsiniz.
Peki bana cevap verdiğiniz kısmı yazar mısınız?İkinize de ortak cevap atmış gibi oldum hocam 2 sorununda cevabı var.![]()
Kart bilgilerimi doğru girmeme rağmen bende yanlış diyor bi' çözümü var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.