Xbox Game Pass oyunları nerede gözükür?

Game Pass fiyatından bahsediyorsanız zaten 80₺ ödemeye devam edeceksiniz her ay. Uzatma olmuyor diye biliyorum fakat otomatik ödemeye bağlayabilirsiniz.

120TL'lik olanın 1 ay ücretsiz denemesi vardı onu aldım iptal ettim sonra.

Genel olarak hepsi diyebilirim. Oyunlardan herhangi birini seçerseniz "Game Pass ile oyna" yazar üstünde. Eğer ki fiyat yazıyorsa Game Pass değildir. Game Pass oyunu olmayan oyun sayısı bir elin parmaklarını geçmez zaten.

Hocam oyunlarda oyna yanında satın al da yazıyor.

1697470533238.png

Sol tarafta oyunlar var gördüğünüz gibi. İstediğimiz oyuna sağ tıklıyoruz. Ardından yönet seçeneğini seçip masaüstü kısayolu oluşturu seçiyoruz.

Bilgisayardan giriyorsanız, ilk girdiğinizde "tüm bilgisayar oyunları" yazan bir seçenek var. Oradaki oyunlar Game Pass oyunları.

@fatihhan11 1 sorununuzu çözümlediysem mesajımın sağ tarafında olan "ok" işaretine basıp çözümlendi verirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1979683

Sol tarafta oyunlar var gördüğünüz gibi. İstediğimiz oyuna sağ tıklıyoruz. Ardından yönet seçeneğini seçip masaüstü kısayolu oluşturu seçiyoruz.

@fatihhan11 1 sorununuzu çözümlediysem mesajımın sağ tarafında olan "ok" işaretine basıp çözümlendi verirseniz sevinirim.

Kusura bakmayın hocam yordumda bulamadım dediğiniz şeyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı