Game Pass üyeliği ile her oyun sınırsız oynanabilir mi?

Ghost0628

Hectopat
Katılım
6 Temmuz 2018
Mesajlar
825
Çözümler
3
Arkadaşlar merhaba, 2. el Xbox One S almak istiyorum ama aklımda Game Pass ile ilgili çok soru işareti var ve internette çok bilgi kirliliği var bu yüzden buraya sormak istedim. Diyelim Game Pass üyesi oldum o halde kütüphanede yer alan her oyunu oynayabiliyor muyum? Forza, A Plague Tale, Battlefield gibi AAA oyunları oynamak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Evet. Üyeliğinizi yenilediğiniz sürece istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Yalnız EA'nın yeni çıkan oyunlarını 10 saat oynayabilirsiniz. Örneğin Fifa 21'i sınırsız oynayabilirken Fifa 22'yi 10 saate kadar oynayabilirsiniz.
 
Oynayabilirsiniz. Üyelik devam ettiği sürece olan oyunları indirip oynayabilirsiniz.
 
Peki Live Gold veya Ultimate gibi terimler ne anlama geliyor?
Live Gold Xbox'taki oyunları online oynamanızı sağlayan sistem, PS+ gibi yani. Gamepass Ultime ise normal GamePass'in bir üst sürümü. GamePass Ultimate'e şunlar dahil:
  • EA Play oyunları
  • GamePass'i hem PC'de hem de konsolda kullanma
  • Xbox Live üyeliği.
 
Peki Live Gold veya Ultimate gibi terimler ne anlama geliyor?
Game Pass Ultimate ile birlikte Live Gold ve EA Play de geliyor. Live Gold aboneliği konsolda Online oyun oynamak için gerekli.
 
Tamamdır, çok teşekkürler.
Son olarak, oyunları oynamak için internet bağlantısı gerekli mi? İlk ay üyelik ile oynayıp, ikinci ay internetsiz oynama şansımız var mı? Merakımdan soruyorum, mantığını öğrenmek için.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı