Game Pass Ultimate fiyat farkı

Marechal

Decapat
Merhaba.

Game Pass Ultimate aboneliğim bulunuyor fakat abonelik fiyatı 44.99 olmasına rağmen hesaptan her ay 47.04 TL çekimi yapılıyor bunu yaşayan var mı? Vergi vs diyerek de baktım ama dekontta da aynı 47.04 TL.

Son düzenleme:
Nays ile mi ödeme yapıyorsun?
Yok yapıkredi maaş hesabım
Dekontta 44.99 yazıp, 47.04 lira çekmez. Banka uygulamana gir, oradaki harcama geçmişinden dekonta bak. Hizmet bedeliyse orada gözükür.
Dekontta da 47.04 yazıyor 44.99 yazan bir rakam yer yok. Hesap döviz cinsi karşılığı olarak 47.04 TL yazıyor döviz farkı mı diye düşündüm

Dekontta da 44.99 olduğunu söylüyorsun. Dekontu tekrar incele, hatan var.
Dekont durumunu yanlış yazmışım hocam dekontta da 47.09 yazıyor. Düzelttim ilk mesajı. Dekontta görselde. Garip bir durum döviz yüzünden mi vergi mi nedir anlamadım. Bir de bu durum oyunlarda da geçerli 300 TL lik oyunu 324 tl çekiyor hesaptan

Dosya Ekleri

• Dekont (1).pdf
    101,2 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Dekont durumunu yanlış yazmışım hocam dekontta da 47.09 yazıyor. Düzelttim ilk mesajı. Dekontta görselde. Garip bir durum döviz yüzünden mi vergi mi nedir anlamadım. Bir de bu durum oyunlarda da geçerli 300 TL lik oyunu 324 tl çekiyor hesaptan

Satın almaya çalışıyorum da bende sorun var gibi şu an. Site para çekerken 3D Secure ödeme sayfasına yönlendiriyorsa orada ne kadar yazdığına bakacaktım. Böylece ücret Xbox tarafından mı, yoksa banka tarafından mı artıyor diye öğrenebilirdik.

Bunu kur farkından dolayı yapıyor. Özellikle Epic, Steam gibi yerlerde yaşadım. Oyun atıyorum 329 TL, karttan 335 çekiyor. Spotify 30 TL, 33.45 çekmiş bu ay. Sorun bizim oynak balina ekonomimiz.

Düzenleme, yanlış hatırlıyormuşum 329'a 343.77 çekip, iade edince 320.22 iade etmişlerdi. Ziraat desteğe yazdım kur farkından kaynaklanıyor dediler. O yüzden iade edeceğim ya da denemek amaçlı oyun almıyorum bana 23 TL'ye geldi çünkü. Gider 25-30 TL'ye hesap satan yerlerden alıp oynarım. Aynı görüntüde Spotify'de 9 yerine 9,54 çekmiş. :D

1686139634640.png

En temizi CD key almak miss gibi bittiği gibi yok karttan çekti derdi yok manuel cd key alıp yüklemek daha güzel
Teşekkür ederim destek olanlara bende kur yüzünden diye düşünüyordum. En mantıklısı üstte hocamın dediği gibi Microsoft Store dan almamak her ay kendimiz satın alıp aktif etmek galiba üyeliği ve oyunları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı