Yok yapıkredi maaş hesabımNays ile mi ödeme yapıyorsun?
Dekontta da 47.04 yazıyor 44.99 yazan bir rakam yer yok. Hesap döviz cinsi karşılığı olarak 47.04 TL yazıyor döviz farkı mı diye düşündümDekontta 44.99 yazıp, 47.04 lira çekmez. Banka uygulamana gir, oradaki harcama geçmişinden dekonta bak. Hizmet bedeliyse orada gözükür.
dekontta da aynı 44.99 TL.
Dekont durumunu yanlış yazmışım hocam dekontta da 47.09 yazıyor. Düzelttim ilk mesajı. Dekontta görselde. Garip bir durum döviz yüzünden mi vergi mi nedir anlamadım. Bir de bu durum oyunlarda da geçerli 300 TL lik oyunu 324 tl çekiyor hesaptanDekontta da 44.99 olduğunu söylüyorsun. Dekontu tekrar incele, hatan var.
Dekont durumunu yanlış yazmışım hocam dekontta da 47.09 yazıyor. Düzelttim ilk mesajı. Dekontta görselde. Garip bir durum döviz yüzünden mi vergi mi nedir anlamadım. Bir de bu durum oyunlarda da geçerli 300 TL lik oyunu 324 tl çekiyor hesaptan
Teşekkür ederim destek olanlara bende kur yüzünden diye düşünüyordum. En mantıklısı üstte hocamın dediği gibi Microsoft Store dan almamak her ay kendimiz satın alıp aktif etmek galiba üyeliği ve oyunları.En temizi CD key almak miss gibi bittiği gibi yok karttan çekti derdi yok manuel cd key alıp yüklemek daha güzel
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.