GeForce NOW Game Plus'a Ultimate Paket geldi!

Vaad ettiği 4080 diyorsunuz, normal paketin de söylediği "RTX On". Ama 1060 veriyor? Bunda da 3060 verirse şaşırmam. :) Türkiye sunucusu rezalet. Şu fiyatlara böyle bir hizmeti alanlara üzülüyorum.
 
Vaad ettiği 4080 diyorsunuz, normal paketin de söylediği "RTX On". Ama 1060 veriyor? Bunda da 3060 verirse şaşırmam. :) Türkiye sunucusu rezalet. Şu fiyatlara böyle bir hizmeti alanlara üzülüyorum.
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Ama çalışanı olmadığı için bazıları gibi (cs) garanti edemem tabii ki. :D Türkiye sunucusunun rezalet oluşu herkes tarafından biliniyor fakat bu iyi bir adım olabilir belki. 4080 altı alınmazdı ben hep EU Ultimate alın diyordum şimdi TR'de görmek sevindirdi. Umalım ki iyi olur.
 
Ben 2 aydır normal üyeliği kullanıyorum ve deneyimlerim baya iyi. Eğer gerçekten 4080 verirseler ve bağlantı da şu an kullandığım gibi olursa fiyatı oldukça iyi. Şu an Boosteroid 6 ay için 3000 küsür lira istiyor ve verdiği kart 7900xt. Kart kıyası konusunda pek fark yok ancak bence bağlantı ve fiyat konusunda GforceNow öne geçebilir gibi duruyor şu an bizim için. Tabi oyun kütüphanesini de devreye sokarsak GFN çok güçsüz kalıyor o ayrı konu. Umarım Nvidia bu işe bir el atar.
 
Bakalım 4080 paketinde vaat ettiklerini verebilecekler mi?

Önemli düzenleme:
480TL'lik fiyat lansman fiyatıymış. Asıl fiyatı aylık 680TL haberiniz olsun.

Ultimate'in özellikleri:

RTX 4080 gücü
4K HDR desteği
240FPS'e kadar çıkabilme
8 Saatlik oturum süresi
DLSS 3, Reflex, Cloud G-sync

Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
2K verirler, 4080 yerine de 3060 verirler artık. Hazır ekran kartı gösterimini de kapattılar hem.
İnşallah iyi bir şey çıkar.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı