GeForce NOW Game Plus'a Ultimate Paket geldi!

Sistem yok ise alabilirsin fakat Ultimate sürümünde 4080 garantisi vermişler resmen tikli bir şekilde. 4080 altı kartı gelir ise iade istersiniz. (Diğer pakette RTX on yazıyor fakat yalandan ibaret pek emin olamadım o yüzden)
Hocam normal sürümde de RTX garantisi var? Garantiyi umursayan mı var ülkemizde?

Sistem yok ise alabilirsin fakat Ultimate sürümünde 4080 garantisi vermişler resmen tikli bir şekilde. 4080 altı kartı gelir ise iade istersiniz. (Diğer pakette RTX on yazıyor fakat yalandan ibaret pek emin olamadım o yüzden)
O tiki turkcell koyduysa sisteme de turkcell indirimi koyarlar giderler GTX 1020Ti verir allahım kaffayı yicem bu herifler yüzünden

İnceleme yapmak için almak istiyorum hocam. Maksat alıp alınmayacağı. :D
Paranız varsa alın, deneyin o zaman. İncelemenizi bekliyorum sabırsızlıkla. :D Ben bu rezalet sistemi denemeye bile uğraşmam. Türkcell'e 1 TL dahi veresim yok artık.

Yurt dışında normal pakette 4080 zaten oluyor. Başka ülkede bir firma bu muameleyi yapsa oranın ofisini basarlar.
Yurt dışında normal pakette 4080 yok hocam. O konuda yanlışınız var. Yurt dışında da Ultimate paketi adı altında veriliyor 4080 ekran kartı.

İnceleme yapmak için almak istiyorum hocam. Maksat alıp alınmayacağı. :D
Benim asıl merak ettiğim ne kadar 4080'li sunucu olacağı ve sıra bekleyip beklememe durumu olur. Muhtemelen 4080'li sunucu sayısı öyle çok olmaz. Öte yandan 680TL çok olsa bile 480TL'lik lansman fiyatı ile abonelik alan çok olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı