GeForce NOW Game Plus'a Ultimate Paket geldi!

En ucuz 4080'li sistem 65k, yani 8 yıl boyunca bu hizmeti kullanırsanız anca 65k ödemiş oluyorsunuz. Hizmeti kötülemenin hiçbir mantığı yok, 4K oynatacak sistemi dizdin üstüne 4K monitör aldın da mı 700 liralık hizmete "pahalı" diyorsun? Kaçınız son çıkan oyunlardan herhangi birini full + full ayarlarda akıcı oynadı? 65k veremeyecek birisi bu hizmeti 6 ay alsa, 6 ay boyunca RDR2, Cyberpunk, Alan Wake 2 vesaire aklınıza ne gelirse bunları full paket ayarlarda akıcı oynayacak. Hizmeti kötüleyeceğinize eleştiri yapın.

Benim eleştirim sadece şu olur: Yeni sunucularda umarım daha fazla ve daha hızlı nas SSD kullanılır ki insanlar "HDD detected" gibi şeylerle karşılaşmazlar.

Kusucam. Yine bu hizmeti savunan çıktı.

Ortada iyileşen bir şey olmadığı için övecek bir şey de göremiyorum.

Onlar görüyormuş biz sadece cahil olduğumuz için göremiyormuşuz. Şaka yapmıyorum utanmasalar Allah'a değil GeForce NOW'a tapacaklar bu gidişle.bu insanları ne kadar fonluyorlar acaba.

Onlar görüyormuş biz sadece cahil olduğumuz için göremiyormuşuz. Şaka yapmıyorum utanmasalar Allah'a değil GeForce NOW'a tapacaklar bu gidişle bu insanlarnı ne kadar fonluyorlar acaba.
Yayıncı arkadaşları anlıyorum, para kazanıyorlar. Normal bir kullanıcı namusu gibi savunduğunda gülünç durumdalar sadece.

Yayıncı arkadaşları anlıyorum, para kazanıyorlar. Normal bir kullanıcı namusu gibi savunduğunda gülünç durumdalar sadece.
Kusucam. Yine bu hizmeti savunan çıktı.

Onlar görüyormuş biz sadece cahil olduğumuz için göremiyormuşuz. Şaka yapmıyorum utanmasalar Allah'a değil GeForce NOW'a tapacaklar bu gidişle.bu insanları ne kadar fonluyorlar acaba.
100 150 FPS üstü vermezse ağzımı bozucam.
Beyler ben bilginiz olsun diye açtım konuyu lütfen tartışmayın. 1060 benzeri olay çıkarsa zaten konu açıp giydirme yaparsınız. Şimdilik yapılabilecek tek şey inceleme beklemek.

Selam arkadaşlar bu Ultimate ön kayıt yapacağım da ne zaman kullanıma açılacağı belli mi acaba? Premium paketle 7 8 ping ile güzel oyun deneyimi yaşıyordum Ultimate gelmesi çok güzel olmuş yine aynı ping değerini sağlarsa tadından yenmez inşallah EU gibi sıkıntısız bir oyun deneyimi yaşarız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı