Hayır 7.1 zaten BlackShark V2 X'in altında hiçbir işe yaramıyor.
Tamamdır teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır 7.1 zaten BlackShark V2 X'in altında hiçbir işe yaramıyor.
Hiçbir Gamepower ürünü alınmaz. Taksit, ikinci el, ertelemeli ürünleri vb. araştırıp kaliteli bir markanın ürününü almanızı öneririm, kulak ve kafa sağlığı şakaya gelmez.
Arkadaşlar kulaklık almak için 750 TL gibi çok düşük bir bütçem var ve bu bütçeyle 2 adet kulaklık arasında kaldım. Bunlar GTX Venom 7.1 le Gamepower kugon 7.1 fakat Kugon'a daha yakın gibiyim. Sizce nasıl bir kulaklıktır?
Şu çok daha iyi. Vatan da sıcak fırsat olarak 400'e vardı az önce ama şimdi sitesine girilmiyor. Ara ara deneyin orayı da eğer alacaksanız.
![]()
Sony MDR-ZX110APB Siyah Kulaküstü Mikrofonlu K - PttAVM
Sony MDR-ZX110APB Siyah Kulaküstü Mikrofonlu Kulaklık Sony Eurasia Garantili - 2025www.pttavm.com
Şu çok daha iyi. Vatan da sıcak fırsat olarak 400'e vardı az önce ama şimdi sitesine girilmiyor. Ara ara deneyin orayı da eğer alacaksanız.
![]()
Sony MDR-ZX110APB Siyah Kulaküstü Mikrofonlu K - PttAVM
Sony MDR-ZX110APB Siyah Kulaküstü Mikrofonlu Kulaklık Sony Eurasia Garantili - 2025www.pttavm.com
![]()
GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Annemi ikna edip 1200-1300 TL civarına çıkardım bütçemi Rampage crack ı buldum 1250'ye alınır mı?
Annemi ikna edip bütçemi 1300'e çıkardım.
Rampage crack alacağım güzel midir değilse başka bir şey bulacağım.
Alınmaz. Aşağıdaki çok daha iyi.
![]()
JBL Tune 510BT Multi Connect Mikrofonlu Kulakü - PttAVM
JBL Tune 510BT Multi Connect Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Kulaklık Beyaz(yurtdıÅı) JBL Tune 510BT Multi Connect Mikrofonlu Kulaküstü Kablosuz Kulaklık Beyaz(yurtdıÅı) - 2025www.pttavm.com
Kanka ben oyuncu kulaklığı istiyorum.
tamamdır teşekkürler.
Tamamdır teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.