Game satış dava tehtidi

Arkadaşlar merhaba, ben Game satış üzerinden bir hesap sattım ve sattığım hesap çalınmış herhalde. Alıcı da beni dava edeceğini söylüyor site 5 bin dolar tazminat vermek zorunda olduğumu söylüyor. Neymiş kabul etmişim pardon ama bu ana yasasının hangi maddesine göre konulmuş bir şey? Sizce başıma bir şey gelir mi?
Bence açarsa kendine zarar hem uğraşmış olur. :D Ayrıca ne hesabı satmıştınız? Ona göre kitlesi belli olur.

Hayır anlamadım zaten bu 5K dolar olayı nereden çıktı neymiş sözleşmeyi kabul etmişim Game satışta bu anayasanın hangi maddesinde yer alıyor acaba.
Alıcı belki kendisi gmaili değiştirip şifreyi değiştirip sizden para almak için numara yapıyor da olabilir. İçiniz rahat olsun hiç bir şey yapamazlar.

Arkadaşlar merhaba, ben Game satış üzerinden bir hesap sattım ve sattığım hesap çalınmış herhalde. Alıcı da beni dava edeceğini söylüyor site 5 bin dolar tazminat vermek zorunda olduğumu söylüyor. Neymiş kabul etmişim pardon ama bu ana yasasının hangi maddesine göre konulmuş bir şey? Sizce başıma bir şey gelir mi?
Dava edip böbreğini iste sen de. (!) Dolandırmaya çalışıyor. İnanmayın.

Boş hikaye bir şey yapamazlar. Ayrıca bu durum gerçekleşse bile senin çaldığını kanıtlamak zorundalar. Aksi ispat edilmediği sürece herkes masumdur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı