Game Satış güvenilir mi?

İnternette Game Satış diye bir site var. FIFA 20, 50 TL, 25 TL civarında satıyorlar. Sizce güvenilir mi?
Satın alım yapmış arkadaşlarım var, güvenilir yani. FIFA 20 yada RDR2 gibi oyunları da hesap olarak veriyorlar. Hesapların çalıntı olma ihtimali var. Kendilerine sorduğumuz zaman oyunu bırakan kişilerden(!) ucuza aldıklarını ve o şekilde de 50-60TL civarı fiyatlardan sattıklarını söylüyorlar. Tabi işin aslı öyle midir değil midir bilemeyeceğiö.

Game Satış güvenli bir site kendileriyle onlarca alışverişim var fakat Steam'in son yaptığı hediyeleşme düzenlemesinden dolayı Steam Gift olarak bir oyun alıyorsanız problem yaşayabilirsiniz.

Onu satan GameSatış değil. Game Satış'ın içindeki başka satıcılar. Onlara garanti veremem ama daha önce GameSatis'tan bircok alisverisim oldu. Hicbir sorun yaşamadım. Eğer alişveris yapacaksanız da Global Game yazan saticıyı kullanın. Gamesatış'ın kendi saticisi o ve hediye olarak teslim ediyorlar. Hesap satmiyorlar. Hesap satanlar sitedeki kullanici satıcılar. Şöyle bir resim ekleyeyim:
Screenshot_20200406-121259_Chrome.jpg

Hesap olarak satılanların bilgisi değişmiyor. Büyük ihtimal çalıntı. Ben BF5 satın aldım 5 TL'ye. Herhangi bir sorun yok. Kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı