Game Stick 4K alınır mı?

Hocam tamam da oraya 4K vermekte bir şey yok. Önemli olan oyunlar. Mesela PS5 de 8K diyordu ama sadace bazı oyunlarda

Hocam sizin atari ile PS5'i karşılaştırmanız hata. Oyunlar normalde 4:3 boyutunda oynanırken bu cihazda tam ekran desteği de var. Eğer hala merak ediyorsanız pazartesi veya salı günü sipariş gelince ürünü daha detaylı konuşabilirim :)

Parayı çöpe atmışsınız hocam PS1 oyunlarını cebinizdeki telefon da kaldırır.

Hocam içinde 9 farklı emülatör var ve SD kart ile oyun da yükleyebiliyoruz.

Hocam sizin atari ile PS5'i karşılaştırmanız hata. Oyunlar normalde 4:3 boyutunda oynanırken bu cihazda tam ekran desteği de var. Eğer hala merak ediyorsanız pazartesi veya salı günü sipariş gelince ürünü daha detaylı konuşabilirim :)

Hocam içinde 9 farklı emülatör var ve SD kart ile oyun da yükleyebiliyoruz.

Cebinizdeki telefon zaten o emülatörleri kaldıracak güçte. Ben Samsung A3 ile tatmin edici seviyede PSP oyunları oynayabiliyordum.

Hocam benim kuzenimde de var aynı cihaz o 4K TV'ye takınca gerçekten 4K çözünürlük veriyor. Oyunlar eski olduğu için tabii ki piksel piksel oluyor ama cihaz cidden 4K.

Cihaz 720p açarsa şükür et yüksek ihtimalle satış yapmak için buraya yazılmış bir başlık. Ayrıca neden kuzeninde vardı sordun buraya🤔

Cebinizdeki telefon zaten o emülatörleri kaldıracak güçte. Ben Samsung A3 ile tatmin edici seviyede PSP oyunları oynayabiliyordum.

Yüksek ihtimalle Çin'den alıp satış yapacaklar açırdı konuyu.

Merhaba arkadaşlar bende aldım cihazı ama bunun içerisine farklı oyunlar yükleyebiliyor muyuz yüklüyorak nasıl yüklüyoruz yardımcı olabilir misiniz yanı bit GTA veya Most Wanted vs.

Merhaba arkadaşlar bende aldım cihazı ama bunun içerisine farklı oyunlar yükleyebiliyor muyuz yüklüyorak nasıl yüklüyoruz yardımcı olabilir misiniz yanı bit GTA veya Most Wanted vs.

Abi kusura bakma da araştırmadan etmeden almışsın parayı çöpe atmışsın bildiğin. O cihaz, dediğin oyunları ucundan bile kaldırmıyor. En ağır, PS1 oyunlarını kaldırır o.

Abi kusura bakma da araştırmadan etmeden almışsın parayı çöpe atmışsın bildiğin. O cihaz, dediğin oyunları ucundan bile kaldırmıyor. En ağır, PS1 oyunlarını kaldırır o.

Yok abi ya eğlenceli oluyor mevcuttaki oyunlar hanı ekstra oyun yükleyebiliyorsak eger onlardan da faydalanayım dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı