GameExtra'dan i5 6500 ve GTX 1060 3GB hazır sistem alınır mı?

Bazooka veya Gaming Pro tavsiye edebilirim. İkiside hemen hemen aynı fiyatta. Hatta sinerji'de aynı fiyattalar. İkiside çok iyi kartlar. Bazooka daha çok tercih ediliyor. Gaming Pro'da çok iyi. İkisinden birini alabilirsin. O ondan güzel, o da ondan. :)
Bu arada GTX 1060 alma konusunda ısrarcı mısın? GTX 1060 alırsan G-Sync monitörde alman gerekir. Daha güzel bir görüntü için. G-Sync monitörler çok pahalı. RX 480 tercih edersen Freesync monitörler uygun fiyatlı. Her türlü RX 480 ile daha karlı olursun.
bi yandan arkadaşlada onuşuyoruz gameextranın bikaç şikayetini okudum adamlar bisürü garanti konusunda dava açılmış begenmedim sinerjiye bakıcam rx 480 almayı düşünüyorum ever ama toplam fitatın monitor haric 3200 ü geçmemesi lağzım

bi yandan arkadaşlada onuşuyoruz gameextranın bikaç şikayetini okudum adamlar bisürü garanti konusunda dava açılmış begenmedim sinerjiye bakıcam rx 480 almayı düşünüyorum ever ama toplam fitatın monitor haric 3200 ü geçmemesi lağzım
Olabilir. Gameekstra güvenilir. Ama bazen sıkıntılar olabiliyor. Sinerjiden alacaksan sıkıntı yok. 3200 TL gayet yeterli olacaktır.
Ekran Alıntısı.PNG

Olabilir. Gameekstra güvenilir. Ama bazen sıkıntılar olabiliyor. Sinerjiden alacaksan sıkıntı yok. 3200 TL gayet yeterli olacaktır. Eki Görüntüle 192569
teşekkürler sonucu yazıcam 2 sitedede topluyum sistei sonucu yazıcam

Olabilir. Gameekstra güvenilir. Ama bazen sıkıntılar olabiliyor. Sinerjiden alacaksan sıkıntı yok. 3200 TL gayet yeterli olacaktır. Eki Görüntüle 192569
bu arada 8 gb alsan 50 tl var arada rx 480 daha iyi olmazmı

teşekkürler sonucu yazıcam 2 sitedede topluyum sistei sonucu yazıcam

bu arada 8 gb alsan 50 tl var arada rx 480 daha iyi olmazmı
Arada 110 TL fark oluşuyor. 8GB ve 4GB versiyonları arasında. Fakat 4GB yeterli olacaktır. Ama dersen ki illa 8GB istiyorum hemen hemen, aynı fiyata getirebilirim sistemi. Biraz daha uygun bir kasa koyarak?

GTX 1080 ekran kartı zaten 3.000-.3.500 aralığında bir fiyat etiketine sahip. Dolar kuru düştü haberimiz mi yok? :)
O kart yurt dışında 600-700 dolar arasında satılıyor. Burada en fazla 3 bin TL. Daha pahalıya satanda var. Ama ülkemizde standart fiyatı 2600-2700'e geliyor. Ayrıca o kart standart versiyon. OC Edition olanı biraz daha pahalı. O kartı 2100 TL'ye satanda var burada. Küçük işletmeler vergisiz getirip satıyor bazen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı