CelalShengor
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Merhaba hocalarım. Yaklaşık 2 yıldır laptop almayı düşünüyorum. Aciliyet olmadığı için bu güne kadar bekledim hem 5000 serisi çıkar hem eski laptoplar belki biraz ucuzlar diye. Şu an Slayer R9T-5070 laptop inanılmaz dikkatimi çekti aradığım tüm kriterleri taşıyor ekran kartı 5070 işlemci Ryzen 9 8945HX 1 TB SSD 32 GB RAM 300 Hz QHD Plus ekran ve bütçemede uyuyor bu laptop alınır mı? Ayrıca hepsiburadan alınca peşin fiyatına 6 taksit var bu da cabası.
Düşünme nedenim GameGaraj MSI gibi firmalar kadar uzun süredir bu işi yapmıyor ve daha az tanınıyor olması bu yüzden aklımda birkaç soru var. Garantisi iyi midir?
Marka güvenilirliği iyi midir? Malzeme kalitesi iyi midir? Uzun vadede memnum eder mi? Forumda illaki GameGaraj laptop alan hocalarım olmuştur. Laptop ve marka hakkında deniyiminizi ve bilgileriniz paylaşırsın çok mutlu olurum.
Bir de aynı Slayer modelinin 5060'lı versiyonu var aralarında 8 bin TL fark var bu aradaki fark benim bütçemi zorlamıyor bu yüzden 5070 düşündüm sizce fiyat farkına değer mi?
www.gamegaraj.com
Düşünme nedenim GameGaraj MSI gibi firmalar kadar uzun süredir bu işi yapmıyor ve daha az tanınıyor olması bu yüzden aklımda birkaç soru var. Garantisi iyi midir?
Marka güvenilirliği iyi midir? Malzeme kalitesi iyi midir? Uzun vadede memnum eder mi? Forumda illaki GameGaraj laptop alan hocalarım olmuştur. Laptop ve marka hakkında deniyiminizi ve bilgileriniz paylaşırsın çok mutlu olurum.
Bir de aynı Slayer modelinin 5060'lı versiyonu var aralarında 8 bin TL fark var bu aradaki fark benim bütçemi zorlamıyor bu yüzden 5070 düşündüm sizce fiyat farkına değer mi?
Laptop Modelleri | Yüksek Performanslı ve Taşınabilir Çözümler
Game Garaj’ın Laptop kategorisi, güçlü donanım, üstün ekran kalitesi ve taşınabilir tasarımı bir araya getiriyor. Oyun ve profesyonel kullanım için en iyi laptop modellerini şimdi keşfedin!
Son düzenleyen: Moderatör: