GameGaraj Fenix mi, MSI Alpha 17 mi, Alpha 15 mi?

Bütçe
12000

duran10

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Fenix.

Alpha 17.

Alpha 15.

Fenix.

Alpha 17.

Alpha 15.

Fenix bu forumda RAM'leri 32 GB yapan bir arkadaş vardı oda mesaj yazarsa sevinirim adını unuttuğum için etiketleyemiyorum.

Fenix bu forumda RAM'leri 32 GB yapan bir arkadaş vardı oda mesaj yazarsa sevinirim adını unuttuğum için etiketleyemiyorum.
O arkadaşın gelmesine pek gerek yok bence. Kim bilmiyorum fakat bütçeniz el veriyorsa 32 GB yapabilirsiniz. Ömür açısından daha iyi olacaktır. 2x16 yapın. Bütçe el vermiyorsa 2x8 yapın. 1x16 olmasın sakın.

O arkadaşın gelmesine pek gerek yok bence. Kim bilmiyorum fakat bütçeniz el veriyorsa 32 GB yapabilirsiniz. Ömür açısından daha iyi olacaktır. 2x16 yapın. Bütçe el vermiyorsa 2x8 yapın. 1x16 olmasın sakın.

Bizzat kendisi 32 GB yapmıştı bir konuda mennun olduğunu söylemişti gelip arkadaşa deneyimlerini anlatabilir.g

Kesinlikle fenix, şu an MSI Alpha serilerinin fiyatları değerlerinin üzerinde 14000 TL'ye alınıcak bir PC değil. RX5600M ekran kartı GTX1660 Ti ile RTX 2060 ekran kartı arasında siz fenix alarak RTX2070'e sahip olacaksınız bana göre kıyaslanamaz bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı