GameGaraj güvenilir mi?

Griff0

Centipat
Merhabalar, konuya gireyim. Benim için problem yok fakat babam biraz şüpheli, burası güvenilir midir? Ürün satın alan bir yakınınız & tanıdığınız var mıdır? Önerir misiniz? Fiyatlar çok ucuz geldi de özelliklere göre.

Edit: Blaster 4TN | Game Garaj

Son düzenleme:
Merhabalar, konuya gireyim. Benim için problem yok fakat babam biraz şüpheli, burası güvenilir midir? Ürün satın alan bir yakınınız & tanıdığınız var mıdır? Önerir misiniz? Fiyatlar çok ucuz geldi de özelliklere göre.

Güvenilir bir markadır günümüzde Monster ve excaliburadan daha kalitelidirler.

GameGaraj güvenilir ama Monster ASUS excali buradan daha iyi hizmet verir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat bile bir dizüstüsünü kanalında paylaştığına göre güvenilir olduğunu düşünüyorum bu site ve yöneticileri güvenilir olmayan bir şeyi incelemez çünkü.

Technopat'ın kendi YouTube sitesinde bile laptoplarının incelemesi var. Rahatlıkla güvenebilirsiniz. Casper, Monster gibi markalardan daha iyidir hatta.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı