GameGaraj PSU güvenilir mi?

İsterseniz geri kafalılık deyin ama milyarlık sistemleri sağlam bir PSU'ya emanet etmek şart. GameGaraj PSU kendini kanıtlamadan o topa girmek biraz risk.
Sonuna kadar haklısınız. Bende forumda ne olduğu belli olmayan PSU'ya yönelenleri uzak tutmayan çalışan biriyim ama iş kendi bilgisayarıma gelince değişiyormuş. İlk defa bilgisayar alacağım ben. Tabii gidip Rampage, Frisbt, Powerboost gibi markalar almam. Aigo markası Çin'de meşhur bir marka. Forumlarda da PSU ile ilgili şikayet göremeyince içim rahatladı. Akım korumalı priz alacağım yanına biraz daha güven versin diye Daha sonra değiştiricem.
 
Forumda bir arkadaştan öğrendiğim kadarıyla Çin'de meşhur bi markaymış

Çok eskiden McLaren araçlarında reklamı vardı, aigo'yu ilk orada görmüştüm ama hiç bu ne diye merak etmemiştim. Türkiye'de ise ilk defa Aliexpress'in meşhur olduğu zamanlarda ve kasaları pavyona çevirme merakı başladığı sıralarda görülmeye başladı diye biliyorum. Herkes Aliexpress'ten alıyordu bu agio fanları yanlış hatırlamıyorsam Bafir Adam da aigo almıştı.

McLaren'e falan sponsor oldularsa çok popüler ve kalitelidir diye düşünüyorum ama sadece düşünüyorum. GameGaraj için de şu ana kadar kötü yorum pek rastlamasam da 50-100 lira daha verip Corsair, FSP, High-Power gibi markalara yönelmek daha garanti olur bence.

1590431904597.png
 
GameGaraj henüz yeni bir marka. Laptop ve masaüstü PC'lerini sürdü piyasaya fakat deneyimlemediğim için bir şey diyemiyorum. Yeni markalara mutlaka şans veren biriyim hatta kendi PC'mde Upgrade'e gideceğim, bakarım mutlaka bir parçasını kullanırım hatta bu PSU olabilir. Kaç W'lık PSU'ları mevcut acaba?

Hocam denediniz mi denediyseniz nasıl bir PSU bize de anlatabilir misiniz?
 

Geri
Yukarı