ChuckyReyhiz
Hectopat
Daha fazla
Merhaba uzun zamandır çoğu oyuncu gibi ben de ekran kartı stoklarını yakından takip ediyorum RTX 3060 modelinin duyurulduğunu öğrendiğimde 3200TL'den satılmayacağını bilerekten kartı araştırdım ve sonuç olarak GameGaraj'ın TR'de satışını yaptığı Palit, INNO3D tarzı modellerini satın almaya karar verdim. 25 şubat günü Saat 20.00'dan sonra satışa sunulacağı bilgisini aldıktan sonra Technopat'ta açılan RTX 3060'ın ilk başlarda sadece sistem halinde satılacağı düşüncesi beni aşırı merağa sokmuştu. Bugün tekrardan GameGaraj'ın canlı desteğinden kart hakkında bilgi aldım. Fakat işin tuhaf yanı uzun zamandır tekli satış yapacaklarını söyleyen GameGaraj dün ve bugün olmak üzere bir tekli satış olacağını bir olmayacağını söylüyordu adeta canlı destek kendisiyle çelişiyordu! Velhasılı kelam işin sonucu olarak Yetkililer tekli satış tarihini erteleyip Şişirilmiş fiyatlara sahip olan sistemleri 25 şubat günü satacağını açıkladı... Ayrıca Stoklarının fazla olduğunu söyledikleri halde böyle bir yola başvurmaları cidden hayal kırıklığı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz farklı bilgileriniz var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: