Gamegaraj Slayer 4 alınır mı?

Esaxa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus B450m-k II
AMD Ryzen 5 5600 3.50Ghz
T-Force Tuf Gaming 3200mhz (2x8) 16GB
MSI 2060S Gaming 8GB 256Bit OC
Samsung M.2 Nvme SSD 3500/3000Mb
600W 80PSU Power
4xFan Matrix
Asus 249Q1R 165Hz
Meslek
İşletmeci
Hocalarım, herkese merhabalar.
Slayer[4] 7-4060 QHD+ 240Hz
Model numaralı şu ürünü almak veya almamak arasında ince bir çizgi noktasında kaldım.
Ekranı bir laptopa göre çok çok iyi olması aklı karıştırıyor. Kasası, soğutma becerisi vs. vs. konuları hakkında bilen hocalarım yardımcı olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: N11'de 533xx liraya bulunmakta.

Kesinlike alınır, fiyatının en iyisi. MSI Sword kasa kullanıyor ve MSI'ın sürücülerine sahip. Bildiğiniz MSI logosu yerine GameGaraj logosunu koymuşlar, tasarımdan da anlarsınız zaten. QHD+, IPS, 240Hz ve %100 DCI-P3 panele sahip, dehşet bir paneli var diyebiliriz. 140W 4060 ekran kartı ve 14700HX gibi bir canavar işlemciye sahip. Soğutma performansı genel olarak güzel sadece fan sesini yük altında hissedebilirsiniz.

C4 Var bende. Gayet güzel cihaz. Bildiğiniz MSI kalitesi zaten. Ekran için dahi tercih edilir.
Cihazın tek kötü yanı yazılım kısmı.

Kesinlike alınır, fiyatının en iyisi. MSI Sword kasa kullanıyor ve MSI'ın sürücülerine sahip. Bildiğiniz MSI logosu yerine GameGaraj logosunu koymuşlar, tasarımdan da anlarsınız zaten. QHD+, IPS, 240Hz ve %100 DCI-P3 panele sahip, dehşet bir paneli var diyebiliriz. 140W 4060 ekran kartı ve 14700HX gibi bir canavar işlemciye sahip. Soğutma performansı genel olarak güzel sadece fan sesini yük altında hissedebilirsiniz.
Ben boştayken bile aşırı şekilde fan sesi duyuyorum bu normal mi ?

Cihaz sessiz modda bile mi böyle? Sword kasalar zaten biraz sesli çalışan cihazlar, genelde fan ayarlarından düzeltiliyor olması lazım.
Tüm modlara böyle.
Chrome’da takılırken bile sanki oyun oynuyormuş gibi çalışıyor fanlar.
Fan ayarlarını manuel yapıyorum ama kendiliğinden tekrar yükseliyor fan hızı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı