GameGaraj Slayer 4 alınır mı?

O kadar çok kafa ütüleyici bir ses yapıyor mu ya? Bir de ayrıca site de 5600 MHz yazıyordu o biraz garip olmuş onunla ilgili bir açıklama yaptılar mı?

Ek olarak bir göz attım RAM hızıyla alakalı bazı konular var forumda sende bir göz atarsan belki benzer bir sıkıntıdır. Gerçi iade etmişsin ya.

Benim aldığım 64 GB RAM olan modeldi. CPU-Z üzerinden kontrol ettim içinde 2400MHz RAM ile geldi. Arayıp sordum kullandığımız RAM bu dedi. Kendi sitelerinde hangi RAM'i seçerseniz seçin MHz olarak belirtiyorlar ama o değerler MT/s olarak. Eğer bir RAM MT/s olarak belirtiliyorsa kaç MHz olduğunu bulmak için 2'ye bölün. Ve evet gerçekten kafa ütülüyor bu arada cihaz. Standla altını yükselterek kullandım.

O kadar çok kafa ütüleyici bir ses yapıyor mu ya? Bir de ayrıca site de 5600 MHz yazıyordu o biraz garip olmuş onunla ilgili bir açıklama yaptılar mı?

Ek olarak bir göz attım Ram hızıyla alakalı bazı konular var forumda sende bir göz atarsan belki benzer bir sıkıntıdır. Gerçi iade etmişsin ya

Ek olarak bir göz attım Ram hızıyla alakalı bazı konular var forumda sende bir göz atarsan belki benzer bir sıkıntıdır. Gerçi iade etmişsin ya
Hoca siz aldınız mı laptop veya önerdiğiniz var mı?

Hoca siz aldınız mı laptop veya önerdiğiniz var mı?
Ben şu an almadım imkânım olsa bahsi geçen cihazı alacaktım o yüzden merak ediyorum.
Benim aldığım 64 GB RAM olan modeldi. CPU-Z üzerinden kontrol ettim içinde 2400MHz RAM ile geldi. Arayıp sordum kullandığımız RAM bu dedi. Kendi sitelerinde hangi RAM'i seçerseniz seçin MHz olarak belirtiyorlar ama o değerler MT/s olarak. Eğer bir RAM MT/s olarak belirtiliyorsa kaç MHz olduğunu bulmak için 2'ye bölün. Ve evet gerçekten kafa ütülüyor bu arada cihaz. Standla altını yükselterek kullandım.
Yani hocam valla bilmiyorum ki şu an ki teknolojik cihazlar tamamen kafa karışıklığı. Daha önce bahsi geçen inceleme videosunda gördüğüm de herhangi bir sorun yoktu ram konusunda sanırım normal görünmesi gereken zaten 2400 mhz bu konuda pek bir bilgim yok açıkçası. Çünkü videoda da 2400 mhz yazıyor bazı kişiler konu açmış orada da normal deniyordu lakin dediğim gibi pek bir bilgim yok. Elinizde varsa ekran görüntüsü videodaki ile karşılaştırabiliriz. Üzücü olan fan sesinin kafa ütüleyici olması bir çözümü yok muydu acaba

Ben şu an almadım imkânım olsa bahsi geçen cihazı alacaktım o yüzden merak ediyorum.

Yani hocam vallahi bilmiyorum ki şu anki teknolojik cihazlar tamamen kafa karışıklığı. Daha önce bahsi geçen inceleme videosunda gördüğüm de herhangi bir sorun yoktu RAM konusunda sanırım normal görünmesi gereken zaten 2400 MHz bu konuda pek bir bilgim yok açıkçası. Çünkü videoda da 2400 MHz yazıyor bazı kişiler konu açmış orada da normal deniyordu lakin dediğim gibi pek bir bilgim yok. Elinizde varsa ekran görüntüsü videodaki ile karşılaştırabiliriz. Üzücü olan fan sesinin kafa ütüleyici olması bir çözümü yok muydu acaba.

Vallahi hocam çözülür mü çözülmez mi bilemediğim için hiç riske etmedim açıkçası iade ettim.

Hocam boşu boşuna iade etmişsiniz. Windows'ta ve satıcılarda ki isimlendirmeler hatalı zaten DDR RAM'ler için doğru olan MT/s olandır. 4800MHz diye satılan her RAM aslında 4800MT/s'dir o da 2400MHz ediyor. Biraz mantık yürütürseniz zaten sizin aradığınız 4800MHz RAM'in karşılığı olan 9600MT/s diye bir RAM piyasada yoktur.

Bu baktığınız cihazı alıncada CPU-Z üzerinden baktığınızda 2800MHz göreceksiniz haberiniz olsun içini açıp RAM üzerinde ki etikete de bakarsanız 5600MHz yazdığını göreceksiniz çünkü eski adlandırma devam ediyor hala aslında o 5600MT/s. Windows üzerinde Görev Yöneticisinde bakarsanızda aynen 5600 MT/s yazdığını görürsünüz.

Hocam boşu boşuna iade etmişsiniz. Windows'ta ve satıcılarda ki isimlendirmeler hatalı zaten DDR RAM'ler için doğru olan MT/s olandır. 4800MHz diye satılan her RAM aslında 4800MT/s'dir o da 2400MHz ediyor. Biraz mantık yürütürseniz zaten sizin aradığınız 4800MHz RAM'in karşılığı olan 9600MT/s diye bir RAM piyasada yoktur.

Bu baktığınız cihazı alınca da CPU-Z üzerinden baktığınızda 2800MHz göreceksiniz haberiniz olsun içini açıp RAM üzerinde ki etikete de bakarsanız 5600MHz yazdığını göreceksiniz çünkü eski adlandırma devam ediyor hala aslında o 5600MT/s. Windows üzerinde Görev Yöneticisinde bakarsanızda aynen 5600 MT/s yazdığını görürsünüz.

Peki hocam alınır mı? Slayer 4.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı