GameGaraj Slayer 4 alınır mı?

Lafı geçmişken Victus 16 R1012NT vardı ne oldu o ya bayağı beğenilmişti
Peki hocam alınır mı? Slayer 4.
Hocam galiba tek sorun fan sesi o da kullanıcıya bağlı bir durum gibi. İnceleme videosunda 55 desibel görüyordu en fazla yüksek performans modunda.

neden

hocam az kaldı kafayı yicem artık laptop araştırmaktan mutlaka bir yerden patlak veriyor .
Aha işte ben de bundan bahsetmiştim daha önce. Çok takmamak lazım bütçene göre en iyisi en olumlusu neyse tak yapıştır al çok takma kafaya. Aradığın zaman her PC'nin sorunlu çıkanı vardır bunu beğendiysen al gitsin takma

gamegaraj alınmaz pişmanım.
Neden dostum

Aha işte ben de bundan bahsetmiştim daha önce. Çok takmamak lazım bütçene göre en iyisi en olumlusu neyse tak yapıştır al çok takma kafaya. Aradığın zaman her PC'nin sorunlu çıkanı vardır bunu beğendiysen al gitsin takma
Haklısın valla kral da 60k da para verince uğraşmak istemiyor insan tam karar veriyorum biri çıkıyor o model ısınır biri çıkıyor kronik sıkıntılı ya haklılar ama işte insan sıkılıyor.

Son düzenleme:
Bende var 3 aydır kullanıyorum slayer 4 4070 14700hx 32gb 1tbssd gayet güzel fan ayarlarını yüksek performansta kullanırsanız en ağır oyunlarda 85i geçmiyo işlemci ortalama 78 82 arasında geziyo fan sesi yüksek ama normal oda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı