GameGaraj Slayer R9T-5070Ti C1 Laptop Alınır mı?

Bütçe
90.000

Dhrenx

Yoctopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Öncelikle foruma yeni katıldığım için yanlış konu açmak gibi bir hata yaptıysam özür dilerim. Aşağıdaki linkteki GameGaraj marka bu oyuncu laptopunu ön siparişle almayı düşünüyorum. Teknik özellikleri güçlü görünüyor ama sizin sizlerin fikrini almak istiyorum. Youtube'da bu laptop özelinde bir inceleme videosu göremedim.

• İşlemci: AMD Ryzen 9 9955HX3D
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti
  • RAM: 64 GB
  • Depolama: 2 TB SSD
  • Ekran: 16" QHD IPS, 300Hz

Ürün linki: Hepsiburada - GameGaraj Slayer R9T3D-5070Ti C2

Kullanan ya da GameGaraj hakkında deneyimi olan var mı? Özellikle kasa kalitesi, soğutma performansı ve servis desteği konusunda görüşlerinizi almak isterim. Fiyat-performans açısından mantıklı mı sizce?

Bu ürüne alternatif olabilecek önerileriniz varsa paylaşmanızdan mutluluk duyarım.

İyi forumlar

Edit: Başlığı yanlış yazdığımı farkettim, R9T-5070Ti C2 olması gerekiyordu

Son düzenleme:
Al gec hocam. Servis kalitesi Türkiye ortalamasinin uzerinde. Kasa kalitesi olarak mukemml degil ama oldukca iyi ve oturakli bir kasaya sahip. Tongfang'in bu sene cikan ust segment kasasini kullaniyor. Panel kalitesi oldukca iyi. Sogutma olarak yuk altinda sesli calisiyor ama serin tutuyor cihazi oldukca.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, diğer laptopun avantajları nelerdir, neden onu tercih edersiniz açıklamanız mümkün mü? Teknik özellikleri bir tık düşük duruyor ve farklı olarak intel işlemciye sahip. İlk arkadaş al geç deyince ikileme düştüm.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, diğer laptopun avantajları nelerdir, neden onu tercih edersiniz açıklamanız mümkün mü? Teknik özellikleri bir tık düşük duruyor ve farklı olarak intel işlemciye sahip. İlk arkadaş al geç deyince ikileme düştüm.
Muhattabin olur en basitinden ROG alirsan. ROG, Global bir firma. Game Garaj ise sadece Turkiye'de satis yapiyor. Teknik ozellikleri iyi. FPS farki olmaz. Kasa kalitesi ve sogutma performansi daha iyi ayrica ASUS'un.

Teknorya güvenilir değil.

Cevaplarınız için teşekkür ederim, diğer laptopun avantajları nelerdir? Neden onu tercih edersiniz açıklamanız mümkün mü? Teknik özellikleri bir tık düşük duruyor ve farklı olarak Intel işlemciye sahip. İlk arkadaş al geç deyince ikileme düştüm.

Bence bunu alın MSI Vector kasa kullanıyor kasa kalitesi ve soğutması attığınız ilk modele göre daha kaliteli premium hissini hu cihazda alırsınız. Game Garaj Slayer 5 9XL-5070Ti Intel Ultra 9 275HX RTX5070Ti 17" QHD+ FreeDos 240Hz Oyuncu Laptop

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı