GameGaraj Slayer X5T vs HP Victus 16

Hocam attığınız Acer nitro modelinin ekran özellikleri nedir acaba

Hocam kuzenim ve bir arkadaşım HP victus 3050 ti modelini almışlardı ve yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyor ikisi de ve gayet memnunlar. O yüzden hp almak başlarda bana da mantıklı gelmişti, fakat bazı forumlarda önerilirken bazı forumlarda kesinlikle alınmaz gibi şeyler yazıyordu, bu da ister istemez bi şüphe uyandırdı içimde.

Victus 16 S0/1 ve R0/1 serilerinde var hall sensoru sorunu. Yuksek ihtimal bu serilerden degil o cihazlar. GameGaraj bu fiyat bandında en iyi secenek suan.

Hocam attığınız Acer nitro modelinin ekran özellikleri nedir acaba

Hocam kuzenim ve bir arkadaşım HP victus 3050 ti modelini almışlardı ve yaklaşık 1-1.5 yıldır kullanıyor ikisi de ve gayet memnunlar. O yüzden hp almak başlarda bana da mantıklı gelmişti, fakat bazı forumlarda önerilirken bazı forumlarda kesinlikle alınmaz gibi şeyler yazıyordu, bu da ister istemez bi şüphe uyandırdı içimde.
Hp nin servisi güvenilir. Müşteri memnuniyeti ve satış sonrası desteği de BENCE en iyilerden biri.
Hall sensörü sorunlu deniyor ama yüzde kaçında bu sorun çıkıyor hiç fikrim yok ancak sorun çıkarsa garanti kapsamında işlem göreceği kesin.
Hangisi içinize siniyorsa onu alın, şans... Umarım aldığınız laptontan memnun kalırsınız.

Hp nin servisi güvenilir. Müşteri memnuniyeti ve satış sonrası desteği de BENCE en iyilerden biri.
Hall sensörü sorunlu deniyor ama yüzde kaçında bu sorun çıkıyor hiç fikrim yok ancak sorun çıkarsa garanti kapsamında işlem göreceği kesin.
Hangisi içinize siniyorsa onu alın, şans... Umarım aldığınız laptontan memnun kalırsınız.

Garanti kapsaminda islem goruyor ama ya hall sensorunin soketini cikartip gonderiyorlar yada anakart degisiyor. Anakart degisincede bu sorun tekrarlayan bir dolu kişi var. Hall sensorunu cikartincada hem cihaz kendini 45W'a limitliyor hemde anormal sıcaklıklara ulaşıyor kullanıcıların soylediklerine gore. Çözümü yok hall sensoru sorununun, anakart degistirmekte hall sensorunu ciksrtmakta cozum degil. Hall sensoru neden degismiyor dersenizde anakarta lehimli bu yuzden komple anakart degisiyor. Victus almak basli basina risk suan, bulasilacak gibi degil.

@kxy Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam.
Victus 16 S0/1 ve R0/1 serilerinde var hall sensoru sorunu. Bilgisi de oldukça faydalı oldu.
Benim de yakın zamanda bir laptop alma düşüncem var. Markaya karar vermadim ama HP ye yönelirsem özellikle dikkat ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı