Daha fazla
29 Aralık 2020 diyor en son yani zaten bitmiş.
Ben bu siteye asla güvenmem. Kurallara uygun her şeyi kasarken beni banladılar kodu almadan önce. Size de önermiyorum.
Katılıyorum.Eğer bir ürün bedavaysa, ürün sizsinizdir.
Dolandırıcılık işte hocam. Ama onlar kazandı.Arkadaşlar site dolandırıcı zaten. 2 tane hesap ile günlerce kastım kodu almadan çok az bir puanım kalmıştı onun yüzünden ban yedim. Kuralları da okumuştum ve kurallara aykırı bir şey de yapmadım. Hatta neden ban yediğimi sorduğumda cevap gelmedi.
Hocam sıkıntı burada bence. Beni de banladılar çoklu hesaptan ancak Rainbow Six Siege kodu çekilişine girip kazanmıştım, kodu vermişlerdi.2 tane hesap ile günlerce kastım.
10 $ kazanmak için onlara 100 $ kazandırıyorsunuz. Sizin cebinize giren daha önemli lakin şunu dabilmekte fayda var, o 10$ için günlerce uğraşıp emeklerinizin sıklıkla boşa gideceğini görürsünüz. Hesabınıza puanlar 24 SAAT-48 saat aralıklarla yatıyor birçok ankette. Ve çoğunlukla anketleri tamamlasanız da karşılığını vermiyorlar. Yani anketleri tamamladıktan sonra işe yarayıp yaramayacağını görmek için ortalama 1-2 gün beklemeniz gerekecek. Buna bir de 10$'lık kod için kazanmanız gereken puan+geçireceğiniz zaman+yaptığınız anketlerin sonucunda elinizin boş kalmasını da ekleyin. Bence değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.