GameLoop ile PUBG Mobile oynanırken RAM tüketimi çok artıyor

Geç açılma, ana menüde takılma, etkinlik bölgelerine atlarken yaşanan droplanma, geçikme sorunu tamamen antivirüs ve Windows Defender kaynaklı. Tüm bunlar aktif olmadığı halde bu sorunu yaşıyorsan sorun tamamen Windows'tan kaynaklı. Yahu yanlış yapılandırma ya da bozuk ISO dosyasına denk geldin. Ghost Spectre'ye gelince çok kullanışlı ISO doyası düzenliyor, kullanışlı ve özelleştirilebilir seçenekler sunuyor fakat bir zaman sonra normal Windows gibi şişme yapıyor. Ve gecikme sorunu yaşatıyor.

@AmongTv bu Windows xlite sürümü yükledim herşey çok güzel ama Windows özeliklerini aç yada kapat bölümü açılmıyor orada Windows virtual platforms özelliğini açmam gerek açılmıyor

@AmongTv bu Windows xlite sürümü yükledim her şey çok güzel ama Windows özeliklerini aç ya da kapat bölümü açılmıyor orada Windows Virtual platforms özelliğini açmam gerek açılmıyor.

Neden? Bende öyle bir sorun yok. Ayrıca "Windows Virtual platforms özelliğini açmam gerek" demişsin ne için kullanıyorsun? GameLoop için o özelliği kapalı kullandığımda daha fazla performans alıyorum açınca sapıtıyor emülatör... Sanallaştırmayı BIOS'tan aktif etmen yeterli.

@AmongTv Windows hypervisor platform bunu açınca oyun bende tapletten daha akıcı oluyor bu Windows'ta özellikler bölümü açılmıyor.

Dostum yanlış bilgi vermek istemem ama o sanal makine kullanımı için olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam. BIOS'tan sanallaştırmayı açarsan oyun yağ gibi akıcı olur.

@AmongTv Google play GAMES emülatör var indir kur ne demek istediğimi anlarsın onu açmayı şart koşuyor ve daha akıcı oyun için açmalısın diyor

Hocam Ram kullanımı bende de sürekli artıyor. Ben genelde modlanmış vwindows 11 kullanıyordum. onda böyle sorun yoktu. Şimdo norlam windows 11 de %30 la başlayan kullanım 5 dk sonra %100 e ulaşıyor. Sorunu nasıl çözdünüz acaba.

Aynı sorun bendede var, modlu modsuz w10'da yaşıyorum. Siz çözebildiniz mi acaba hocam. 3.6 sürümüyle iyice arttı bu sorun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…