GameLoop PUBG Mobile maçı bulamıyor

Makaleler
31
Yer
İstanbul
Selamlar. Uzun bir aradan sonra GameLoop PUBG Mobile oyununa giriş yaptım. Sorun şu ki maç bulmakta sorun yaşıyorum. 20 dakika boyunca eşleşme arıyor ve sonra "eşleşme bulunamadı" denilerek otomatikman iptal ediyor. Tekrar eşleşme arayınca yine aynı şey oluyor. Bu oyun gerçekten bu kadar az oyunculu mu oldu? Geçmişte eşleşme buluyordu diye hatırlıyorum. Düzenli oynayanlar çözüm önerilerini paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler.

Selamlar. Uzun bir aradan sonra GameLoop PUBG Mobile oyununa giriş yaptım. Sorun şu ki maç bulmakta sorun yaşıyorum. 20 dakika boyunca eşleşme arıyor ve sonra "eşleşme bulunamadı" denilerek otomatikman iptal ediyor. Tekrar eşleşme arayınca yine aynı şey oluyor. Bu oyun gerçekten bu kadar az oyunculu mu oldu? Geçmişte eşleşme buluyordu diye hatırlıyorum. Düzenli oynayanlar çözüm önerilerini paylaşırlarsa sevinirim. Teşekkürler.

Dile göre eşleşme yaparsanız uzuyor.

Hocam ilk 3 5 oyun maç bulmuyor. Rank ilerledikçe 1 dk içinde buluyor. Oyuncu bayağı azaldı evet onun etkisi var ama rütbeniz bayağı düşük ondandır kesinlikle.
Hocam sanırım şöyle bir paradox içerisindeyim. Oyun bulması için rank ilerlemesi gerekiyor ama rank ilerletmek için de oynamak gerekiyor.

Dile göre eşleşme yaparsanız uzuyor.
Otomatik olarak açık mı bu özellik? Sanırım kapalı ama tam emin olamadım. Boş görünüyor.

Ekran görüntüsü 2025-07-28 011244.png

Hocam sanırım şöyle bir Paradox içerisindeyim. Oyun bulması için rank ilerlemesi gerekiyor ama rank ilerletmek için de oynamak gerekiyor.

Otomatik olarak açık mı bu özellik? Sanırım kapalı ama tam emin olamadım. Boş görünüyor.

Eki Görüntüle 2544143

En kolay livik buluyor ben hep livik oynuyorum.

Hocam sanırım şöyle bir Paradox içerisindeyim. Oyun bulması için rank ilerlemesi gerekiyor ama rank ilerletmek için de oynamak gerekiyor.

Eki Görüntüle 2544143

Bakın orada ayarlar işareti var ona tıklayın.

En kolay livik buluyor ben hep livik oynuyorum.
Hangi harita olsa razıyım. Yeter ki maç bulsun.
Bakın orada ayarlar işareti var ona tıklayın.

Kendinden kapalı gözüküyor. Sanırım sorun o değil. Benim merak ettiğim maçı hep Erangel haritası için arıyor. Buna Miramar ve başka haritaları da dahil edebiliyor muyuz acaba? Belki öyle maç bulabilir.

Ekran görüntüsü 2025-08-06 184302.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı