GameLoop'dan Brawl Stars oynamak ban sebebi mi?

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba. Az önce GameLoop indirdim ve Brawl Stars oynuyorum. Kendi hesabımı bağladım. Bildiğiniz gibi Supercell geçen senelerde dava açıp oyunlarını bu gibi platformlardan kaldırmıştı. Daha önce açılan konuları da inceledim ama kesin bir cevap yok. Sizlere 2 sorum var. 1- GameLoop'tan oynamak ban sebebi midir? 2-GameLoop'tan oynamak ban sebebiyse, Supercell buradan oynadığımı tespit eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Az önce GameLoop indirdim ve Brawl Stars oynuyorum. Kendi hesabımı bağladım. Bildiğiniz gibi Supercell geçen senelerde dava açıp oyunlarını bu gibi platformlardan kaldırmıştı. Daha önce açılan konuları da inceledim ama kesin bir cevap yok. Sizlere 2 sorum var. 1- GameLoop'tan oynamak ban sebebi midir? 2-GameLoop'tan oynamak ban sebebiyse, Supercell buradan oynadığımı tespit eder mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Ban sebebi değil galiba ben eskiden oynadığımda 2 sene falan hiç ban yememiştim ama kesin bir bilgi vermeyeyim siz bilirsiniz.

Değil.

Ban sebebi mi bilmiyorum ama neden "GameLoop" kullanıyorsun ki, "Google Play Games" PC sürümü var.
Google Play Games kötü bana kalırsa belki sistemi iyi olmaya bilir gameloop düşük sistemlerde de rahat çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı