Rehber GameLoop'ta PUBGM 120 FPS yapma

Takılma genel anlamda sadece çatısmada oluyor sanallaştırma açık olmadan önce dakika başı oluyordu ama açtıktan sonra bayağı azaldı sadece çatısmalarda giriyor.
Emülatörden dolayı olabilir, bende de oluyor ama nadiren. GameLoop'u 32 bit mi 64 bit mi kullanıyorsunuz?

Ilk başta 64 Bit indirdim sonra beta olduğunu ögrendim onda felaket oluyordu mesela takılma stabil değildir belki diye 32 Bit'e geçtim.
İyi yapmışsınız, 64 bit kullandığımda 32 bit'e kıyasla daha fazla performans düşüşü yaşıyordum. Belki Akıcı'ya almanız çözüm olabilir.

İyi yapmışsınız, 64 Bit kullandığımda 32 Bit'e kıyasla daha fazla performans düşüşü yaşıyordum. Belki akıcı'ya almanız çözüm olabilir.

Aslında akıcıda daha çok oluyordu bende yük binsin diye HDR'ye geçtim faydasınıda gördüm ama dedigim gibi çatışmada rahatsız edecek kadar oluyor takılma 120'den 70'lere 80'lere dusuyor drop yiyorum yani.

PC özellikleri.
16RAM 3200MHz.
R5 5500 işlemci.
RX 6650 XT ekran kartı.
Sanallaştırma açık.
GameLoop başlamıyor.

PC özellikleri.
16RAM 3200MHz.
R5 5500 işlemci.
RX 6650 XT ekran kartı.
Sanallaştırma açık.
GameLoop başlamıyor.

Virüs programı tehdit olarak algılayıp bir dosyasını silmiş olabilir. Başıma gelmişti. Program kaldır kısmından GameLoop'a tıkla sonra orada tamir seçeneği gibi bir şey olması lazm onu dene bakalım açılacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı