Gamemax FC-9280G alınır mı?

Alınır. Güzel bir kasaya benziyor. Ama güç kaynağı yok ona göre alın, sadece kasa.
besinci-boyut-salih_465847_m.jpg

@Neyim Var Ki
Kasaya kim çok para vermiş ki? Zalman kullanıyorum, hay hay Gamemax'dan iyidir. Bu söz konusu markalar hepsi Çinde üretilip, marka basılıp satılıyor. Yani size iyi olanı da gelebilir, kötü olanı da. Kötü malzeme gelebilme olasılığı daha fazla. Bu kalitesiz markalar alınacağına, Sharkoon, Zalman gibi markalar tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden? İlla marka takıntısı mı olalım? Boş yere yüzlerce lira fazla mı para ödeyelim?
Sanki kasayı havalara fırlatıyor gibi dayanıklı kasa mı alalım?
Bence kasaya çok para veren düşünsün.
Kasayı sadece tenekeden ibaret görerek bilgisizliğinizi ortaya seriyorsunuz. Boş yere yüzlerce lira falan vermiyorsunuz. Kasada önemli olan şey düzgün soğutma ve hava akışı sağlaması. Fanlarının kaliteli olması. Sonra yok ekran kartım ısınıyor yok işlemcim ısınıyor diye konular açılıyor. Emin olun yüzlerce lirayı sadece şekil amaçlı vermiyor millet.

Kasayı sadece tenekeden ibaret görerek bilgisizliğinizi ortaya seriyorsunuz. Boş yere yüzlerce lira falan vermiyorsunuz. Kasada önemli olan şey düzgün soğutma ve hava akışı sağlaması. Fanlarının kaliteli olması. Sonra yok ekran kartım ısınıyor yok işlemcim ısınıyor diye konular açılıyor. Emin olun yüzlerce lirayı sadece şekil amaçlı vermiyor millet.
Boş bir açıklama olmuş, ucuz fiyata da gayet iyi soğutma akışı olan kasalar var. Ayrıca fiyat artınca kasanın daha iyi fan filan olmuyor, fanın içerisin'de ki parça aynı. Elimizi kolumu da sürmüyeceğiz malzeme kalitesi de önemsiz. Sağlam olması da mantıksız, içerisin'de ki parçalar zaten sağlam bir sarsmada kolayca bozulabilir. İçi giderse dışını ne yapayım ben?

Marka kasalarda turbo var ben mi görmedim? 🤪 🤪 🤪

Boş bir açıklama olmuş, ucuz fiyata da gayet iyi soğutma akışı olan kasalar var. Ayrıca fiyat artınca kasanın daha iyi fan filan olmuyor, fanın içerisin'de ki parça aynı. Elimizi kolumu da sürmeyeceğiz malzeme kalitesi de önemsiz. Sağlam olması da mantıksız, içerisin'de ki parçalar zaten sağlam bir sarsmada kolayca bozulabilir. İçi giderse dışını ne yapayım ben?

Marka kasalarda turbo var ben mi görmedim? 🤪 🤪 🤪
Bence bilginiz yoksa bir şey biliyormuş gibi yorum yapmamak en iyisi. Her fan aynı parçaya ve kaliteye sahip değil. Sen gidip de Powerboost fanı örnek veriyorum Be Quiet!'ın bir fanıyla bir tutamazsın. Ucuz kasalar kötü diyen yok sana, örneğin Zalman'ın FSP'nin gayet iyi kasaları var 250 TL civarına. Emin ol üst düzey bir sistem toplayıp da 500-600 TL boş kasaya veren insanlar sırf bu kasa güzel gözüküyormuş diye almıyor. Her kasa sana aynı işlevi sunmuyor. Anla şunu, bazı kasalar var her tarafı kapalı, hava akışı berbat. Bazı kasalar da var mesh panellere sahip ve kaliteli fanlarla çok iyi hava akışı sağlıyor.
Hiçbir kasada turbo falan da yok, tekrar söylüyorum bilmiyorsan yorum yapma. Mesaja cevap vereceksen de dönüş yapmayacağım. Madem boş cevap veriyorum bilgisiz kalmaya devam edebilirsin, o kadar insan bilgisiz ve sen her şeyi biliyorsun, bravo.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı