Gamenote H2016D incelemesi

Bende de aynısı var. Sanki sağ taraftan bass az geliyormuş gibi hissediyorum. Bazı şarkılarda oluyor anlayamadım. Başta ses sandım.

Windows ayarlarının çözemeyeceği bir şey değil.
RGB'leri bu fiyata göre çok iyi, hayırlı olsun.
Aynen öyle değişimleri falan çok hoş.
Umarım ayın sonuna kadar stokları bitmez çünkü bende alacağım. Snopy'nin kulak ağrıtan kulaklığından kurtulmak istiyorum.
Biteceğini sanmam, alabilirsiniz güzel kulaklık

Windows ayarlarının çözemeyeceği bir şey değil.

Aynen öyle değişimleri falan çok hoş.

Biteceğini sanmam, alabilirsiniz güzel kulaklık
Nasıl çözebilirim? Bakın mesela bu şarkıda sol taraftan daha çok bass ve ses geliyor. Kulaklıkla mı alakalı bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows ayarlarından kulaklıkların sesi dengelimi kontrol edin, eğer dengeliyse bass değerini kısın.
Konuyu güncelliyorum, iyi ki almışım kulaklığı. Gerçekten memnunum.
Kulaklık yere düştü ve mikrofonu bozuldu arkadaşlar. Garantisi devam ediyor, süreci aktaracağım.

Son düzenleme:
Hocam, aynı kulaklığı almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir nokta var.
Ürünün kutusunda ve resimde gördüğünüz gibi mikrofon ucu plastik ile bitiriliyor.
Fakat sizin attığınız görsel de gözüken kulaklığın kendi tasarımı ucu kapatılmış sünger mevcut.
Neden böyle?

Bilemiyorum hocam, ben o süngeri kullanmıyorum. Çıkarıp takılabiliyor.

Hocam benim PC'de tek jak girişi var. Alırsam nasıl kullanacağım bu kulaklığı :d?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…