Gamenote KB435l klavye rezaleti

Ucuzdur vardır bir illeti. Bu bütçede membran klavye önerdiğimiz zaman “o fiyata gamenote’un mekanikleri satılıyor, membran alınmaz” diye çıkışanlar oluyordu.

Geçmiş olsun, umarım lehinize sonuçlanır.
 
Çözümü söylüyorum a tuşunun olduğu bölgeye elinizi yuvarlak yaparak sert bir yumruk atın yumruk atarken klavyenin size çektirdiklerini yazı yazarken a'ların eksik olduğunu o kadar tuş içerisinde gidip en çok kullanılan tuşlardan biri olan a'nın nasıl bozulduğunu düşünün. Geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama benim sorunumu çözdü.

Şunu'da ekleyeyim klavyeyi bir kere garantiye gönderdim ve garantiye gönderdiğim firma klavyeyi leğimlediklerini ve şuan sorun olmayacağını söylediler ama nafile.
 
Çözümü söylüyorum a tuşunun olduğu bölgeye elinizi yuvarlak yaparak sert bir yumruk atın yumruk atarken klavyenin size çektirdiklerini yazı yazarken A'ların eksik olduğunu o kadar tuş içerisinde gidip en çok kullanılan tuşlardan biri olan A'nın nasıl bozulduğunu düşünün. Geçici mi kalıcı mı bilmiyorum ama benim sorunumu çözdü.

Şunu'da ekleyeyim klavyeyi bir kere garantiye gönderdim ve garantiye gönderdiğim firma klavyeyi leğimlediklerini ve şu an sorun olmayacağını söylediler ama nafile.

Ben azaltmanın yolunu buldum. Bazı tuşlarda direkt düzeldi hatta. Keycaps'e kapıt sıkıştırmak. Tuş yükseliyor ama, sorun çok çok azalıyor.
 

Geri
Yukarı