nickimi kedi7
Hectopat
Bir aralar forumda bu klavye çok öneriliyordu, bana da önerilmişti ve 400 TL gibi bir fiyata almıştım. Şimdi fiyatı 2000TL olmuş. Fiyat ciddi mi?
Eki Görüntüle 1837359
Bir aralar forumda bu klavye çok öneriliyordu, bana da önerilmişti ve 400 TL gibi bir fiyata almıştım. Şimdi fiyatı 2000TL olmuş. Fiyat ciddi mi?
Eki Görüntüle 1837359
Bu da alınmaz ki D:.![]()
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Strix Scope RX Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus rog varken alınmaz bence.
Keyif meselesi biraz. Set yapılıyorsa vs. Ya da görünüş önemliyse bi kişi için alınabilir.Bu da alınmaz ki D:.
Stoklar bitmiştir, ben 400 TL'ye almıştım 2 ay önce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.