GAMEON Marka GAMEON GOE24FHD165 24" 165Hz 1ms FULL HD Flat IPS G-SYNC & FreeSync Gaming Monitor Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda
www.tebilon.com
Markayı ilk defa duydum. IPS panel ve 165 Hz, fiyatı da uygun. Alınır mı?
Arkadaşın yaptığı yönlendirmeye göre Casper alınabilir gelmişti bana VA panelin ghosting yaptığını bilmiyordum.
Bu monitör IPS olunca belki alınabilir diye sormuştum.
Hayır almadım güvenemedim açıkçası.
Şu an İtopya'da indirimde 165 Hz IPS panel ASUS var 3500 TL'ye müsait değilim link atamayacağım bir bakınırsanız görürsünüz bütçeniz yetiyorsa onu almanızı tavsiye ederim.
Gameon IPS monitörü aldım gayet memnunum bir aksilik çıkmadı. Free Sync destekliyor. 165 Hz 1 ms kullanıyorum. HDR özelliği yok bilginiz olsun (ya da ben bulamadım). Çünkü monitör 250 nit parlaklığa sahip HDR için 300 nit gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca hoparlör de bulunmakta. Fiyat performans ürünü. Ölü piksel veya ghosting yok.
Gameon IPS monitörü aldım gayet memnunum bir aksilik çıkmadı. Free Sync destekliyor. 165 Hz 1 ms kullanıyorum. HDR özelliği yok bilginiz olsun (ya da ben bulamadım). Çünkü monitör 250 nit parlaklığa sahip HDR için 300 nit gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca hoparlör de bulunmakta. Fiyat performans ürünü. Ölü piksel veya ghosting yok.