Gamepad analog ışığı sorunu!

ÇeleRkez

Kilopat
Katılım
21 Mayıs 2018
Mesajlar
153
Çözümler
2
Arkadaşlar merhaba. Genellikle platform oyunları oynamadığım ve PS oyunlarına haşina olmadığım için iyi bir gamepad kullanıcısı değilim. Ama bir zaman canım FIFA vs istemişti gitmiştim bir bilgisayarcıya 50 60 TL'ye almıştım bir kol snoppy diye kıytırık bir şey. Fakat bu güzel çalışıyordu o zamanlar. PC yeniledim kasa değişti. Dedim tekrar bir gireyim. Ama yok analog ışığı yanmıyor. Fakat tuşlar çalışır halde. Aygıt yöneticisinde de sorun gözükmüyor. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
 
Pek bilgim yok ama yine de yardm etmek istiyorum forumlarda hep driverını güncelle diyorlar belki bundan kaynaklı olabilir ama sanmıyorum olsunki.

Snopy SG-401 USB Titreşimli Oyun Kolu Driver İndir gamepadın ne olduğunu bilmiyorum o yüzden rastgele bir tane aldı​


Teşekkür ederim dostum. Fakat driver olayınıda araştırdım ben bu gamepadı kullanmıştım daha önce tak çalıştır mantığında. Kasa değişince bir şeyler oldu aygıt yöneticisinde görüyorum çünkü gamepadı. Teşekkürler tekrardan.
 
Teşekkür ederim dostum. Fakat driver olayınıda araştırdım ben bu gamepadı kullanmıştım daha önce tak çalıştır mantığında. Kasa değişince bir şeyler oldu aygıt yöneticisinde görüyorum çünkü gamepadı. Teşekkürler tekrardan.
hocam çözümü bulabildin mi fifa 23 te aynı sorun devam ediyor :)
 
Hocam çözümü bulabildin mi FIFA 23'te aynı sorun devam ediyor :)

Kusura bakma geç cevap veriyorum. Muhtemelen gamepad de bir sorun vardı. Yeni bir gamepad ile sorunumu çözdüm. Tavsiyem eğer sizde alacaksanız ve ne kadar az gamepad ile oyun oynuyor olsanız bile ucuz ve tak çalıştır gamepadlarden uzak durun.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı