Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Playstation kafelere gidebilirsiniz ya da konsol dükkanlarında yaptırabilirsiniz. Ama logitech tamir ederler mi tam emin değilim çünkü kafeler dualshock falan tamir ediyorlar kendim de yaptırmıştım.
Benim de sol analogta biraz kafasına göre takılma olayları oldu. Lehimlerini söküp iki analoğun yerini değiştirip lehimledim. Bozuk olanı sağa aldım. Sol bozukken oynayamıyordum ama bozuk olan sağ tarafta idare ediyor. X2 ömrü oldu